8 C
Paşcani
sâmbătă, noiembrie 26, 2022
Array

Ruginoasa: Şi-a înjunghiat fiica cu foarfecele pentru a face sex cu el, dar nu este multumit de pedeapsa

Bărbatul a fost condamnat în primă instanţă la 15 ani de închisoare, însă se consideră nedreptăţit.
Unul dintre cele mai terifiante dosare de viol din de anul acesta a fost înregistrat pe rolul Curţii de Apel Iaşi. Un bărbat de 38 de ani acuzat că şi-a batjocorit propria fiică este nemulţumit de pedeapsa primită în primă instanţă, 15 ani de închisoare, şi solicită magistraţilor să fie eliberat.

Ieri, Curtea de Apel Iaşi a decis ca Amar Stănescu să fie judecat în continuare în stare de arest preventiv. Coşmarul fiicei sale a început în 2010. Amar Stănescu era despărţit de ceva vreme de soţia sa, respectiv mama victimei, şi la finele acelui an a mers în localitatea Ruginoasa, acolo unde copila locuia împreună cu bunica de pe mamă. Stănescu i-a spus fiicei sale să meargă cu el la Paşcani, promiţându-i că îi va da dulciuri. Ajunşi acolo, bărbat a început să consume băuturi alcoolice după care i s-a făcut chef de sex.

Nu a stat prea mult pe gânduri şi şi-a îndreptat privirea spre fiica sa, pe care a violat-o cu sălbăticie timp de jumătate de oră. Expertizele efectuate ulterior aveau să demonstreze că acela a fost primul contact sexual din viaţa victimei. De altfel, în rechizitoriu se precizează că, a doua zi de dimineaţă, bărbatul a pus-o cu nonşalanţă pe fată să se şteargă de sânge, după care a dus-o la o altă fiică de-a sa, care de asemenea locuia în Paşcani.
În preajma sărbătorilor de Paşte din 2011, scena s-a repetat. Minora a fost vizitată încă o dată de tată pe când era singură acasă. Atunci, Amar Stănescu şi-a lovit fiica cu un foarfece în spate şi în picior după care a violat-o încă o dată. Câteva zile mai târziu, i-a zis minorei că vrea să trăiască împreună cu ea, însă refuzul acesteia nu l-a determinat să recurgă la o nouă agresiune sexuală. Mai mult, pentru a-şi demonstra „bărbăţia“, a lovit copila cu un bolţar în cap.

Cea din urmă faptă, spun procurorii, s-ar fi petrecut în locuinţa socială a lui Amar Stănescu. În timpul actului sexual, un vecin a intrat peste cei doi şi a început să ţipe. Vecinii au fost alertaţi de zgomot şi au început să mişune ca furnicile pe holurile clădirii. În acel moment, Amar Stănescu şi-a luat tălpăşiţa şi dus a fost. Grozăvia a ajuns şi la urechile mamei victimei, care pe 5 iulie 2011 a făcut plângere la Poliţie. Amar Stănescu a fost dat în urmărire generală şi a fost prins abia pe 5 decembrie 2012. Fiica sa minoră a rămas traumatizată. Prima instanţă a decis ca aceasta să primească daune de 10.000 de lei pentru suferinţa îndurată.

Sursa: Ziarul de Iasi

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow