16.3 C
Paşcani
vineri, septembrie 24, 2021
Array

Ruginoasa: Şi-a înjunghiat fiica cu foarfecele pentru a face sex cu el, dar nu este multumit de pedeapsa

Bărbatul a fost condamnat în primă instanţă la 15 ani de închisoare, însă se consideră nedreptăţit.
Unul dintre cele mai terifiante dosare de viol din de anul acesta a fost înregistrat pe rolul Curţii de Apel Iaşi. Un bărbat de 38 de ani acuzat că şi-a batjocorit propria fiică este nemulţumit de pedeapsa primită în primă instanţă, 15 ani de închisoare, şi solicită magistraţilor să fie eliberat.

Ieri, Curtea de Apel Iaşi a decis ca Amar Stănescu să fie judecat în continuare în stare de arest preventiv. Coşmarul fiicei sale a început în 2010. Amar Stănescu era despărţit de ceva vreme de soţia sa, respectiv mama victimei, şi la finele acelui an a mers în localitatea Ruginoasa, acolo unde copila locuia împreună cu bunica de pe mamă. Stănescu i-a spus fiicei sale să meargă cu el la Paşcani, promiţându-i că îi va da dulciuri. Ajunşi acolo, bărbat a început să consume băuturi alcoolice după care i s-a făcut chef de sex.

Nu a stat prea mult pe gânduri şi şi-a îndreptat privirea spre fiica sa, pe care a violat-o cu sălbăticie timp de jumătate de oră. Expertizele efectuate ulterior aveau să demonstreze că acela a fost primul contact sexual din viaţa victimei. De altfel, în rechizitoriu se precizează că, a doua zi de dimineaţă, bărbatul a pus-o cu nonşalanţă pe fată să se şteargă de sânge, după care a dus-o la o altă fiică de-a sa, care de asemenea locuia în Paşcani.
În preajma sărbătorilor de Paşte din 2011, scena s-a repetat. Minora a fost vizitată încă o dată de tată pe când era singură acasă. Atunci, Amar Stănescu şi-a lovit fiica cu un foarfece în spate şi în picior după care a violat-o încă o dată. Câteva zile mai târziu, i-a zis minorei că vrea să trăiască împreună cu ea, însă refuzul acesteia nu l-a determinat să recurgă la o nouă agresiune sexuală. Mai mult, pentru a-şi demonstra „bărbăţia“, a lovit copila cu un bolţar în cap.

Cea din urmă faptă, spun procurorii, s-ar fi petrecut în locuinţa socială a lui Amar Stănescu. În timpul actului sexual, un vecin a intrat peste cei doi şi a început să ţipe. Vecinii au fost alertaţi de zgomot şi au început să mişune ca furnicile pe holurile clădirii. În acel moment, Amar Stănescu şi-a luat tălpăşiţa şi dus a fost. Grozăvia a ajuns şi la urechile mamei victimei, care pe 5 iulie 2011 a făcut plângere la Poliţie. Amar Stănescu a fost dat în urmărire generală şi a fost prins abia pe 5 decembrie 2012. Fiica sa minoră a rămas traumatizată. Prima instanţă a decis ca aceasta să primească daune de 10.000 de lei pentru suferinţa îndurată.

Sursa: Ziarul de Iasi

DE LA ACELAȘI AUTOR

Micii bucătari și actori de la grădiniță!

Micii bucătari și actori de la grădiniță! Mici dar cu talent! Copiii alături de cadrele didactice ne...

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare Se caută servicii de pază pentru cele două piețe din Pașcani...

Arestată pentru evaziune fiscală

Arestată pentru evaziune fiscală  Politistii din Hirlau au actionat pentru depistarea si clarificarii situatiei persoanelor urmarite. În cadrul...

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI. Vezi ce amenzi s-au dat

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI  La data de 15 martie a.c., în intervalul orar 15.00 – 19.00, poliţiştii...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI