18.5 C
Paşcani
sâmbătă, septembrie 23, 2023
Array

Ruginoasa: Minor de 13 ani căzut în cap, de pe bicicletă

bicicleta-accidentO plimbare cu bicicleta putea sa ii fie fatala unui minor din comuna Ruginoasa. In cursul zilei de ieri, baiatul in varsta de 13 ani a ajuns de urgenta la spital dupa ce a cazut in cap, de pe vehiculul cu doua roti.

In jurul orelor 17:00, Costel C. , din satul Rediu, a profitat de vremea frumoasa si dupa ce a iesit de la ore, a plecat la o plimbare cu bicicleta. Insa, pe o ulita din sat mai abrupta, copilul s-a dezechilibrat si din viteza a aterizat exact in cap, ramanand inconstient pret de cateva minute. Imediat, consatenii care au vazut patania minorului au sunat la ambulanta, care l-a transportat la Spitalul de Urgenta din Pascani.

La prezentarea in Compartimentul de Primiri Urgente, medicii i-au acordat primul ajutor si l-au diagonsticat pe copil, cu traumatism cranio-cerebral cu pierdea cunostintei si cu multiple zgarieturi la nivelul fetei.

Conform protocolului, pacientul a fost transferat la Spitalul “Sf. Maria” din Iasi, pentru tratament de specialitate. Medicii atrag atentia parintilor, ca in aceasta perioada, sa fie mai atenti la copii, deoarece acestia se pot accidenta, bucurosi fiind de vremea frumoasa de afara.

Alte articole