Ruginoasa, de „Ziua Unirii”. Zilele Scolii Al. I. Cuza, depuneri de coroane si spectacol folcloric

Slider

Comuna Ruginoasa imbraca straie de sarbatoare. Scoala care poarta numele domnitorului Alexandru Ioan Cuza va serba zilele unitatii de invatamant, marti si miercuri, odata cu Mica Unire. Vor fi diferite concursuri si momente artistice, iar evenimentele vor debuta cu vizita inspectoarei generale, Genoveva Farcas. Apoi pe 24 ianuarie, toata comuna este invitata la un spectacol ce va avea loc in sala de festivitati de la primarie.

Profesorii si elevii din Ruginoasa se pregatesc pentru cea de-a V-a editie a Zilelor Scolii Gimnaziale „Al. I. Cuza”, ce vor avea loc marti si miercuri, 23-24 ianuarie. Maine, de la ora 10:00, va avea loc vizita inspectoarei generale de la ISJ Iasi, Genoveva Farcas si va fi organizat un program artistic ce va debuta cu micuta artista, Petruta Sacara.

Apoi, in scoala vor avea loc diferite concursuri, expozitii cu lucrari artistice si carte veche.
Miercuri, de ziua Micii Uniri, de la ora 11.00 va avea loc o slujba de pomenire la Biserica Domneasca din Ruginoasa si depuneri de coroane. Nu va lipsi nici hora de mana, ce va fi in curtea muzeului.

Sarbatoarea se va termina cu un spectacol folcloric dedicat zilei aniversare, in sala de festivitati de la primaria din localitate.

Slider