More

  Ruginoasa: Cei doi fraţi care au omorât un bărbat în centrul comunei condamnaţi la 10 ani de închisoare

  Array

  Tineri din Ruginoasa retinuti pentru talharie

  Judecătorii Tribunalului Iaşi au decis ieri să condamne la câte zece ani de închisoare doi fraţi din localitatea Ruginoasa acuzaţi de omor. Ionuţ şi Constantin Andrieş, de 20, respectiv 26 de ani, au fost obligaţi şi la plata unor daune materiale de 10.000 de lei, unor daune morale de 100.000 de lei, precum şi plata a câte 100 de lei lunar pentru cei doi copii minori ai victimei.

  Potrivit anchetatorilor, în seara zilei de 22 septembrie, cei doi se aflau în incinta unui bar din localitatea Ruginoasa când au intrat în conflict cu victima Răducu Corbu, cel care, se arată în rechizitoriu, le-ar fi cauzat diverse probleme până atunci.

  Anchetatorii menţionează că partea vătămată se afla la bar în stare de ebrietate fiind refuzată de barman când a cerut alcool. La ora 23, în acelaşi local a ajuns şi Ionuţ Andrieş, aflat şi el în stare de ebrietate, care a avut o discuţie în contradictoriu cu victima. După aproximativ 20 de minute, la acelaşi bar a ajuns şi Constantin Andrieş, iar cei doi fraţi au tăbărât atunci peste Corbu lovindu-l cu partea metalică a unui scaun şi cu o bară de fier. Victima a reuşit să fugă de pe terasă, însă a fost ajunsă din urmă de cei doi inculpaţi care au continuat să o lovească în cap până ce aceasta a fost lăsată în stare de inconştienţă.

  Anchetatorii au menţionat că agresiunea a fost văzută de şapte persoane, care nu au intervenit, fiind filmată şi de camerele de supraveghere din zonă. La audieri, Ionuţ Andrieş a recunoscut fapta încercând să-l scoată basma curată pe fratele său, despre care a zis că nu a fost implicat. Probele adunate de anchetatori l-au contrazis însă. Sentinţa de ieri nu este definitivă.

  Sursa: ziaruldeiasi.ro

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Program special pentru colectarea hartiei, plasticului si metalului

  Schimbari importate la Pascani, privind programul de colectare al gunoiului. Incepand de pe 25 ianuarie a.c. operatorul de salubritate nu va mai...

  Trei morți în urma unui accident rutier în județul Iași – VIDEO

  Un accident foarte grav s-a produs joi la amiază în localitatea Scânteia. Trei persoane au murit. Un autocamion și un autoturism s-au ciocnit violent...

  Anunt de pierdere

  Pierdut registru unic de control nr. 957783 - 705- 2007 al SC SELGLAST COMPANY SRL, CUI 21374849, J22/784/2007. Il declar nul!

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI