More

  Ruginoasa: Au vrut să vândă ouă şi au fost prădaţi de 67 de milioane de lei

  Array

  ouaNecaz mare pe capul unor batrani din comuna Ruginoasa. Doi soti au fost pradati de economiile de o viata dupa ce au cazut in plasa unor hoti. Infractorii au profitat de bunavointa familiei Gavriloaie si sub pretextul ca vor sa cumpere oua, le-au furat din casa suma de 67 de milioane de lei vechi.

  Miercuri, 1 mai, batranii au alergat intr-un suflet pana la postul de politie din comuna spunand ca infractorii le-au luat toti banii economisiti. La locuinta celor doi, s-a deplasat un echipaj de politie care a constatat ca acestia au fost victime a unei inselatorii.
  Mai exact, doi tineri cu o masina inmatriculata in judetul Neamt s-au prezentat la poarta localnicilor declarand ca vor sa cumpere oua. Acestia au luat de bune spusele barbatilor si au adus 13 oua pentru care au primit o bacnota de 200 de lei. Sotii care au mers sa schimbe banii s-au dat de gol unde tin ascunse economiile iar intr-o clipa de neatentie, hotii au luat din sertar suma de 6.700 de lei.

  In prezent, lucratorii de politie fac cercetari pentru identificarea infractorilor si tragerea lor la raspundere penala pentru infractiunea de furt calificat.

  Oamenii legii recomanda tuturor cetatenilor din mediul rural si nu numai, ca in aceasta perioada, sa fie mai atenti si sa nu pofteasca in locuinta persoane necunoscute.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  ANPC: Lidl, Kaufland, Mega Image și Sensiblu sau Help Net, printre companiile amendate pentru măști neconforme

  Câteva dintre cele mai mari companii de retail din România, precum Lidl, Kaufland sau Mega Image, precum și lanțuri farmaceutice naționale ca Sensiblu și...

  Angajaţii din serviciile de Ambulanţă vor mai primi un spor de 25%, pe lângă cel de 55%

  Ministru Sănătăţii, Nelu Tătaru a anunţat, vineri seară, în debutul şedinţei de Guvern, că salariaţii din serviciile de Ambulanţă vor primi un spor suplimentar...

  Primele zile de iarnă aduc ploi, ninsori la munte și lapoviță. Când se va încălzi vremea

  Primele zile de iarnă aduc ploi, ninsori la munte și lapoviță. Dacă porniți la drum, să aveți mașina pregătită pentru că în anumite zone...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI