24.9 C
Paşcani
joi, iunie 30, 2022
Array

Ruginoasa: Au vrut să vândă ouă şi au fost prădaţi de 67 de milioane de lei

ouaNecaz mare pe capul unor batrani din comuna Ruginoasa. Doi soti au fost pradati de economiile de o viata dupa ce au cazut in plasa unor hoti. Infractorii au profitat de bunavointa familiei Gavriloaie si sub pretextul ca vor sa cumpere oua, le-au furat din casa suma de 67 de milioane de lei vechi.

Miercuri, 1 mai, batranii au alergat intr-un suflet pana la postul de politie din comuna spunand ca infractorii le-au luat toti banii economisiti. La locuinta celor doi, s-a deplasat un echipaj de politie care a constatat ca acestia au fost victime a unei inselatorii.
Mai exact, doi tineri cu o masina inmatriculata in judetul Neamt s-au prezentat la poarta localnicilor declarand ca vor sa cumpere oua. Acestia au luat de bune spusele barbatilor si au adus 13 oua pentru care au primit o bacnota de 200 de lei. Sotii care au mers sa schimbe banii s-au dat de gol unde tin ascunse economiile iar intr-o clipa de neatentie, hotii au luat din sertar suma de 6.700 de lei.

In prezent, lucratorii de politie fac cercetari pentru identificarea infractorilor si tragerea lor la raspundere penala pentru infractiunea de furt calificat.

Oamenii legii recomanda tuturor cetatenilor din mediul rural si nu numai, ca in aceasta perioada, sa fie mai atenti si sa nu pofteasca in locuinta persoane necunoscute.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow