24.9 C
Paşcani
joi, iunie 30, 2022
Array

Rugbystii pascaneni se pregatesc pentru returul de campionat

poza stire rugby

Rugby-ul pascanean sufera din lipsa de conditii si mai ales din lipsa de fonduri. Tinerii jucatori cat si tinerele jucatoare se pregatesc pentru returul respectiv turul de campionat in conditii improprii acestui sport, mai exact pe terenul de bitum al Colegiului “Unirea”.

Terenul de rugby din zona vale arata jalnic la sfarsitul iernii, cu multa apa, zapada si gheta pe suprafata de joc, astfel antrenorul Neculai Tarcan nu a avut alta solutie decat sa mute antrenamentele pe terenul de sport al Colegiului.

Echipa de baieti, sub 17 ani rugby in 7 se pregateste pentru returul de campionat. Ei au terminat prima parte a sezonului pe pozitia a II a din clasament, dup ace au fost invinsi o singuta data si  vor juca prima partida pe data de 30 martie, in deplasare la Suceava contra celor de la Clubul Sportiv Municipal.

De partea cealalta, rugbystele pascanence incep turul de campionat pe data de 27 aprilie, cand se vor deplasa la Bucuresti, mai apoi pe data de 11 mai merg la Buzau.

O parte dintre fete sunt cooptate si la lotul national pentru turneul de pregatire din Ungaria ce va avea loc in perioada 27 martie- 1 aprilie la Zanca, localitate situata pe malul lacului Balaton.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow