18.8 C
Paşcani
luni, octombrie 2, 2023
Array

Rugby-ul pascanean este primul in toate competitiile. Observa cineva?

rugby foto

In timp ce alte sporturi sunt finantate cu sute de milioane de la Bugetul Local, si nu aduc rezultate pentru municipiul nostru, sectia de rugby, continua sa duca numele Pascaniului pe primul loc al podimului in toate competitiile.

La rugby feminin, sportivele antrenate de Neculai Tarcan, au reusit un nou rezultat bun in competitia ce a avut loc in acest weekend la Buzau. Ele au reusit sa treaca la scor, de aproape toate echipele inscrise in competitie, termiand din nou la egalitate pe primul loc cu rugbystele de la Rosia Montana.

Iata si rezultatele:

CSM Unirea Pascani – CS Buzau 12-0

CSM Unirea Pascani – Ariesul Cluj 12-0

CSM Unirea Pascani – Venus Piatra Neamt 24 – 0

CSM Unirea Pascani – Rosia Montana 5-5

La competitiile masculine, rugbystii de la Colegiul Tehnic “Unirea” au trecut de faza judeteana a Olimpiadei Sportului Scolar ce a avut loc sambata, 11 mai pe stadionul Tepro din Iasi. Aici, pascanenii au reprezentat judetul Iasi si au invins cu 31-0 pe reprezentantii judetului Botosani, cu 52-0 pe cei din judetul Vaslui si cu 5-0 pe reprezentantii judetului Neamt.  Pentru acesti sportivi urmeaza faza finala ce va avea loc in perioada 24-26 mai la Constanta.

In urma acestor rezultate ne intrebam, cat mai trebuie sa demonstreze rugbystii pascaneni ca merita mai multa atentie financiara din partea autoritatilor locale?

 

 

Alte articole