More

  Rugby: Trei din trei pentru fetele lui Neculai Tarcan

  Array

  rugby

  Tinerele sportive ce apartin de clubul CSM Pascani, au reusit sa obtina o noua performanta in campionatul national de junioare.

  Dupa ce in primele 2 etape au castigat toate meciurile fara ca adversarele sa marcheze vreun punct pe tabela, a urmat etapa de la Zlatna, ce a avut loc sambata 30 iunie 2013.

  Din nou pascanencele, au reusit sa castige absolut toate meciurile din aceasta competitie, trecand cu 38-0 de RC Buzau, 29-0 de RC Venus, 38-0 de RC Ariesul “Mihai Viteazu”, 47-0 de RC Gringos Brasov si 26-0, de CS Gold Rosia Montana. In urma acestor rezultate, CSM Pascani, a terminat prima pozitie cu 40 de puncte acumulate, pe pozitia a 2 a s-a clasat Rosia Montana iar pe 3 cei de la Buzau.

  Pentru fetele lui Neculai Tarcan, urmeaza ultima etapa din turul de campionat ce va avea loc pe 15 iunie la Targu Neamt.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  DORINA NICOLINA ISOPESCU, CANDIDAT PMP LA SENATUL ROMANIEI (P)

  Dragi prieteni, PMP este un partid adevărat, care sa află în plin avânt. Pentru că în fiecare zi, Partidul Mișcarea Populară devine tot mai puternic,...

  Petru Movilă, candidat PMP: Am redus TVA la locuințe de la 19% la 5%, pentru tineri (P)

  Legea prin care este redusă TVA pentru locuințe de la 19% la 5 % este inițiată de deputatul Petru Movilă și susținută unanim de...

  Iaşul este pedepsit de Guvernul Orban. Autostrada a dispărut din planurile PNL, dar şefii liberali ieşeni vor artificii şi fanfară (P)

  Trupa responsabilă cu propaganda de la PNL ne tot anunţă că peste România vine o sumă colosală pentru investiţii de la Uniunea Europeană: 80...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI