23 C
Paşcani
luni, septembrie 26, 2022

RTV VIDEO: Rețea de prostituție, distrusă de DIICOT. Fete minore din Pașcani, exploatate în Bergamo

- Advertisement -

Situație șocantă descoperită de ofițerii de combatere a crimei organizate. Fete minore sau majore din zona Pașcani, inclusiv din centre de plasament, erau trimise să se prostitueze în orașul italian Bergamo. Liderii grupării deţineau supremaţia asupra unor segmente de stradă din zona Ghisalba şi Calcinate, la periferia oraşului Bergamo, potrivit DIICOT.

Procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Iaşi împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Iaşi au documentat activitatea infracţională a unui grup infracţional organizat, constituit din cetăţeni români care a acţionat pe linia traficului de persoane şi de minori.

Este vorba de exploatarea unor tinere minore şi majore, prin determinarea la practicarea prostituţiei, pe plan local în municipiul Paşcani, cât şi în Italia, localitatea Bergamo, potrivit Realitatea de Iași.

În fapt, s-a reţinut că membrii grupului infracţional organizat au racolat în mod direct sau prin intermediul altor persoane, tinere minore şi majore pe care, sub pretextul unor relaţii de prietenie și asigurarea unui loc de muncă stabil în Italia, le-a determinat să accepte să efectueze deplasări în localitatea Bergamo, Italia.

 

Continuarea pe realitatea.net

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Testări gratuite pentru prevenirea cancerului de col uterin, la Stolniceni Prăjescu

Caravana Institutului Regional de Oncologie din Iași pentru testări...

Mai mulți bani pentru noaptea de Revelion, la Pașcani

Primăria Municipiului Pașcani vrea să cheltuie 134.000 de lei...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow