More

  Roxana și Lavinia, șefele de promoție de la “Miron Costin” – FOTO

  Array

  Ultimele zile ca licean pentru elevii de la Liceul Teoretic „Miron Costin”. Astăzi a avut loc festivitaea de absolvire. În promoția 2016 sunt două șefe pentru că în cei patru ani de liceu au reușit să obțină aceleasi note și să aibă aceeași medie, de 9.94. Este vorba despre Roxana Apetrei și Lavinia Bostan ce au studiat la profilul Științe ale Naturii. Materialul video în cadrul știrilor INFOBIT.

  În luna mai, majoritatea absolvenților de liceu își adună mediile pentru a afla care sunt acestea. Două tinere de la “Miron Costin” sunt șefe de promoție – 2016, datorită rezultatelor bune acumultate în anii de școală. Media lor pentru anii de liceu este de 9.94.

  În cadrul festivității de absolvire, ele au fost chemate pe scenă unde au primit din partea conducerii școlii coronița de premiant. Au fost aplaudate la scenă deschisă de toți cei prezenți în sala de spectacole a Casei de Cultură “Mihail Sadovenu” din Pașcani.

  sefe de promotie m costin

   

  Cu emoții și lacrimi în ochi, Roxana și Lavinia au mulțumit profesorilor și colegilor care le-au fost aproape și chiar au vorbit despre “frumusețea anilor de liceu”.

  lavinia bostan sefa de promotie 2016 m costin
  Lavinia vrea să devină farmacist și pentru acest lucru se pregătește intens pentru examenul de admitere. Chiar dacă Pașcaniul este orașul unde a crescut și îi sunt cei dragi, nu dorește să locuiască aici. Crede că are mai multe posibilități în orașele mari.

   

  roxana apetrei sefa de promotie m costin
  Roxana abia își stăpânește emoțiile. Spune că a muncit mult în anii de liceu ca notele să-i fie de zece, asta ca o revanșă pentru fratele ei care a pierdut titlul de șef de promoție la câteva sutimi. Vrea să facă o surpriză familie atunci când le va spune ce cursuri universitare va urma. Însă spune că a îndrăgăit biologia, chimia și matematica. Are amintiri frumoase din perioada anilor de liceu, mai ales atunci când mergea în excursii.

  Menționăm că în acest an au terminat cursurile liceale la Liceul Teoretic “Miron Costin” 172 de elevi. Ei au învățat la unul dintre profilele Matematica-Informatică (o clasă), Filologie (o clasă),  Științe Sociale (o clasă),   Științe ale Naturii (trei clase).

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Primarul Pascaniului nu mai are timp de Facebook. Trimiteti mesajele pe pagina Primariei, cu numele si adresele reale.

  Mesaj important pentru pascanenii care obisnuiesc sa foloseasca retelele de socializare pentru a semnala diverse probleme, autoritatilor locale. Daca aveti mesaje sau intrebari pentru...

  Sedinta Comisiei Locale de Fond Funciar a fost amanata. Se asteapta un raport devastator

  Pascanenii care mai au inca probleme nerezolvate privind obtinerea titlurilor de proprietate pentru terenurile cuvenite sau detinute, mai au de asteptat. Sedinta Comisiei Locale...

  Alte 2.520 de doze au fost distribuite către 15 centre de vaccinare. 126 de doze la Târgu Frumos și 84 la Hârlău

  Cu suportul și protecția echipajelor de jandarmi, astăzi s-a organizat transportul și distribuirea de la sediul Direcției de Sănătate Publică Iași către centrele de...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI