18.7 C
Paşcani
sâmbătă, iunie 25, 2022
Array

RoRec şi Primăria Pascani colectează gratuit deşeurile electronice

rorec

Asociaţia Română pentru Reciclare RoRec şi Primăria Municipiului Pascani organizează în data de 27 aprilie o acţiune de colectare gratuită a deşeurilor electrice şi electronice.
Organizatorii îi invită pe pascanenii care deţin deşeuri electrice şi electronice să le aducă la punctele de colectare care vor fi amenajate în următoarele locaţii: în curtea Primăriei Pascani, la Liceul Tehnologic „Mihai Busuioc” din Pascani, dar si la masina de colectare care va umbla prin oras.
Organizatorii campaniei oferă şi recompensă pentru cei care se debarasează de deşeuri. Astfel, se oferă patru cupoane valorice X 10 lei pentru combine, vitrine şi lăzi frigorifice, frigidere şi congelatoare; două cupoane valorice x 10 lei pentru maşini de spălat rufe şi vase, uscătoare de haine şi aparate de aer condiţionat. Pentru alte aparate electronice se organizează tombolă cu premii: doua hote, 10 cafetiere, 10 mixere si 2 boilere.

Extragerea câştigătorilor tombolei va avea loc sâmbătă, 27 aprilie de la ora 16.30, la sediul Primăriei.
Pentru ridicarea gratuită de la domiciliu a deşeurilor electrice voluminoase, pascanenii pot apela la numărulde telefon 0765.622.140 sau 0721.023.521. ziarulorizont.info

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow