More

  Rompak Pașcani face din nou donații de echipament medical Spitalului Municipal Pașcani

  Comunicat: Rompak Pașcani continuă acțiunea de protejare a cadrelor medicale împotriva noului coronavirus printr-o nouă donație către Spitalul Municipal Pașcani, oferind tuturor angajaților măști chirurgicale atât de necesare în această perioadă.
  În lupta împotriva noului coronavirus, Rompak Pașcani s-a implicat încă de la început donând, până în prezent, peste 110.000 lei pentru achiziționarea de măști, combinezoane și teste rapide, echipamente care au ajuns atât la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase “Sfânta Parascheva” din Iași, cât și la alte spitale din regiune.
  Rompak Pașcani s-a implicat activ în mai multe proiecte de susținere din domeniul sănătății. Începând cu 2011, Rompak Pașcani a investit peste 500.000 lei în renovări complexe în Secția de pediatrie și în Secția de boli infecțioase din cadrul Spitalului Municipal Pașcani.
  “Considerăm că este responsabilitatea noastră să ne implicăm activ în comunitatea din care facem parte. Direcțiile în care acționăm sunt legate de nevoile reale ale comunității. Contribuim la dezvoltarea societății prin implicare în domeniul educației pentru a sprijini formarea tinerelor generații. În același timp susținem și proiecte din domeniul sănătății, date fiind nevoile comunității locale“, declară Cristina Hanganu, Director de Marketing & Vânzări Rompak Pașcani.
  Fabrica de drojdie Rompak SRL Pașcani face parte din Pak Group Turcia, unul dintre liderii mondiali în producția de drojdie. Rompak produce sub licență Pakmaya și este singurul producător de drojdie de panificație din România.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  DOCUMENT. Guvernul a decis prelungirea stării de alertă pentru încă 30 de zile

  Guvernul decide, vineri seara, prelungirea stării de alertă pentru încă 30 de zile, a anunțat premierul Ludovic Orban, la începutul ședinței de Guvern. Șeful...

  De astăzi, deputatul Petru Movilă a intrat în cursa pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Iaşi! (P)

  În cursul acestei zile, deputatul Petru Movilă şi-a depus la Biroul Electoral Judeţean Iaşi candidatura pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Iaşi, din...

  Primarul Pantazi: Pascaniul este pe drumul cel bun!

  Municipiul Paşcani se afla într-o perioadă extrem de importantă, fără precedent din punct de vedere al investiţiilor publice. Dacă în anul 2011 era în...

  Opinii