19.4 C
Paşcani
luni, octombrie 3, 2022
Array

Rompak – Moş Nicolae pentru copiii de la Gâștești

- Advertisement -

Emoţie, nerăbdare şi bucurie. Acestea au fost stările prin care au trecut elevii de la Şcoala şi Grădiniţa din suburbia Gâștești a Pașcaniului. Pentru că au fost cuminţi şi au luat note mari, Moş Nicolae a lăsat peste 250 de pachete încărcate cu dulciuri şi fructe. Gestul a fost făcut de firma Rompak din oraş, la solicitarea conducerii unităţii de învăţământ.

sc gastesti 1

Fericire fără margini pentru copiii care învaţă la Şcoala şi Grădiniţa din suburbia Gâștești. Ei au primit astăzi sacoşe cu dulciuri şi fructe din partea firmei Rompak, care a luat chip de Moş Nicolae şi a bucurat elevii care învaţă aici, mare parte dintre ei cu posibilităţi financiare reduse.

sc gastesti 2
Darurile au fost aduse de reprezentanţii firmei din Paşcani. Este vorba despre 255 de pachete cu valoare de aproape de 30 de lei, unul. Ele au fost date elevilor chiar înainte de a începe ora de curs.

Printre cei care au primit darul se află şi Sebastian. Băiatul este elev în clasa a VI a şi spune că a fost o surpriză acest cadou. – vezi materialul video din cadrul știrilor INFOBIT.

Şi aceste fetiţe s-au pregătit cu poezii să-l întâmpine pe Moş Nicolae.

Monica Pleşcan, directorul şcolii a fost copleşită de răspunsul afirmativ venit imediat din partea firmei Rompak de a dărui pachete cu dulciuri şi fructe elevilor unităţii de învăţământ, de Sfântul Nicolae.

Firma Rompak şi-a început activitatea în Paşcani pe dată de 1 martie 1998, producând drojdie proaspătă comprimată. În ultimii ani a contribuit la dezvoltarea Municipiului prin donaţii la şcolile din oraş şi nu numai.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow