2.4 C
Paşcani
vineri, decembrie 2, 2022
Array

Românii ar putea avea încă O ZI LIBERĂ. Află când

Un parlamentar de la PPDD vrea ca părinţii să aibă liber în prima zi de şcoală pentru a-şi putea însoţi copiii la festivităţile şcolare.

Senatorul Constantin Popa (PPDD) a pregătit un proiect legislativ prin care cere ca ziua în care se deschide anul şcolar părinţii să aibă liber pentru a-şi putea însoţi copii la şcoală.

„Este o zi foarte importantă în viaţa copilor, deschiderea anului şcolar, fie că sunt boboci, fie că sunt în clasele mai mari. Emoţiile sunt aproape aceleaşi pentru copii şi pentru părinţi, iar eu consider că, cei din urmă trebuie să fie lângă odoarele lor în acele momente. Există foarte multe cazuri, în care, unii părinţi sunt nevoiţi să se învoiască sau să îşi ia concediu fără plată, sau mai rău, alţii sunt sancţionaţi de angajatori că întârzie la muncă. Cred că, toţi părinţii ar trebui să fie liberi în această zi, pentru ca să fie lângă copii lor. Dacă guvernanţii nu au dorit să dea nici măcar un leu la alocaţia copiilor, atunci, ca o mică recompensă, să dea liber părinţilor în această zi”, a declarat senatorul Constantin Popa, citat de sansanews.ro.

Iniţiativa este inspirată din practica parlamentarilor care până acum şi-au luat singuri această zi liberă pentru a-şi putea însoţi copiii în prima zi de şcoală.

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.rtv.net/romanii-ar-putea-avea-inca-o-zi-libera-afla-cand_98458.html#ixzz2fEBNWgYw

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow