10.3 C
Paşcani
luni, mai 23, 2022
Array

Rocada la conducerea PC Pascani. Ursu a demisionat, Buhaiescu, presedinte interimar

Schimbari predictibile in conducerea organizatiei P.C. Pascani. Deoarece conservatorii pascaneni nu au reusit sa obtina nici macar un mandat de consilier local, liderul acestora, Leonard Ursu, cel care a candidat si pentru functia de primar, si-a dat demisia din functie, zilele trecute. Demisia a fost necesara avand in vedere ca liderul conservatorilor pascaneni si-a asumat raspunderea de a candida le liste separate, nu alaturi de PNL, la alegerile locale din iunie 2012, unde nu a reusit sa isi atinga obiectivul promis si anume , macar un consilier local.
In locul acestuia a fost numit ca interimar, Mihai Buhaiescu, pana la organziarea de noi alegeri interne , cel tarziu pana la inceputul lunii iunie cand este programat sa aiba loc Congresul National al PC. Noul presedinte este de profesie inginer, si lucreaza la Colegiul CF Unirea din Pascani.
Scimbari importante sunt anuntate si la nivelul organziatiei PC din orasul Targu Frumos. Fostul primar, liberalul Gheorghe Tataru a fost numit in functia de vicepresedinte al organizatiei judetene a PC Iasi si urmaza sa preia conducerea organizatiei.

Orizont.info

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Se fac înscrieri la clubul pensionarilor din Pașcani

După doi ani de pandemie și restricții, lucrurile încep...

Ședință de Consiliu Local, joi, la Hârlău 

Legislativul local al orasului Hârlau se intruneste in sedinta...

Final de ani de liceu, la Colegiul Sadoveanu. Curs festiv la Primărie

S-a dat startul cursurilor festive pentru clasele terminale, a...Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow