31.5 C
Paşcani
miercuri, iulie 6, 2022
Array

Rocadă în legislativul din Valea Seacă. Pleacă un consilier incomod, vine un asistent medical

Scandalurile se tin lant in legislativul comunei Valea Seaca. In sedinta care a avut loc saptamana trecuta, alesii locali au luat act de vacantarea unui post de consilier prin retragerea sprijinului politic din partea organizatiei PSD, lui Ion Agachi.

Acesta este acuzat ca a vorbit prea mult in cadrul sedintelor si ca ar fi adus injurii colegilor consilieri. Explicatiile apartin chiar primarului comunei, Valeriu Roman, presedintele organizatiei locale PSD, cel care a fost criticat vehement de fostul sau coleg de partid.

Postul vacant ar urma sa fie ocupat zilele urmatoare cand Consiliul Local a fost convocat in regim de urgenta. Urmatorul pe lista de supleanti a organizatiei PSD este Gelu Florescu, de profesie asistent medical in Iasi. Acesta va deveni consilier local dupa ce va fi validat si va depune juramantul, la sfarsitul acestei saptamani.

Mentionam ca in aceeasi sedinta vor fi supuse aprobarii proiecte de hotarare privind reabilitarea a doua scoli din localitatile Contesti si Topile, aductiune de apa si asfaltarea unei portiuni de drum de 3.2 km din comuna, afectate de inundatiile din anul 2011.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow