More

  Rocada in Consiliul Local Targu Frumos, Vasile Sita a fost inlocuit de Marius Buhu

  Array

  poza cl tg frumos

  Demisie cu lacrimi luni, 25 februarie 2013, in Sedinta de Consiliu Local de la Targu Frumos, liberalul Vasile Sita a pus punct activitatii de consilier local. Locul sau a fost ocupat de colegul sau de partid, Marius Buhu, el fiind urmatorul pe lista de supleanti.

  Puternic emotionat de parasirea functiei de consilier local, Vasile Sita a inceput sa planga la sfarsitul discursului pe care l-a sustinut in fata Consiliului Local. Acesta le-a vorbit fostilor sai colegi despre realizarile pe care le-a avut in CL Targu Frumos dar si despre faptul ca demisia, s-ar datora si unora dintre colegii sai.

  El a motivat ca si-a dat demisia din motive intemeiate dupa ce a fost acuzat in spatiul public ca ar fi colaborat cu pesedistii la alegerile locale de anul trecut, sustinandu-l astfel pe actualul primar nu pe seful sau de partid.

  Vasile Sita, le-a urat succes tuturor consilierilor carora le-a si multumit pentru sprijinul pe care l-a primit in toate proiectele pe care le-a dus la bun sfarsit.

  Primarul Ionel Vatamanu, i-a multumit si i-a urat multa sanatate fostului consilier, pe care il asteapta pe viitor cu diferite propuneri pentru conducerea orasului.

  Locul vacant a fost ocupat de catre penelistul, Marius Buhu, care a depus juramantul in cadrul aceleiasi Sedinte de Consiliu Local.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet