More

  Rocada in Consiliul Local Targu Frumos, Vasile Sita a fost inlocuit de Marius Buhu

  Array

  poza cl tg frumos

  Demisie cu lacrimi luni, 25 februarie 2013, in Sedinta de Consiliu Local de la Targu Frumos, liberalul Vasile Sita a pus punct activitatii de consilier local. Locul sau a fost ocupat de colegul sau de partid, Marius Buhu, el fiind urmatorul pe lista de supleanti.

  Puternic emotionat de parasirea functiei de consilier local, Vasile Sita a inceput sa planga la sfarsitul discursului pe care l-a sustinut in fata Consiliului Local. Acesta le-a vorbit fostilor sai colegi despre realizarile pe care le-a avut in CL Targu Frumos dar si despre faptul ca demisia, s-ar datora si unora dintre colegii sai.

  El a motivat ca si-a dat demisia din motive intemeiate dupa ce a fost acuzat in spatiul public ca ar fi colaborat cu pesedistii la alegerile locale de anul trecut, sustinandu-l astfel pe actualul primar nu pe seful sau de partid.

  Vasile Sita, le-a urat succes tuturor consilierilor carora le-a si multumit pentru sprijinul pe care l-a primit in toate proiectele pe care le-a dus la bun sfarsit.

  Primarul Ionel Vatamanu, i-a multumit si i-a urat multa sanatate fostului consilier, pe care il asteapta pe viitor cu diferite propuneri pentru conducerea orasului.

  Locul vacant a fost ocupat de catre penelistul, Marius Buhu, care a depus juramantul in cadrul aceleiasi Sedinte de Consiliu Local.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  DORINA NICOLINA ISOPESCU, CANDIDAT PMP LA SENATUL ROMANIEI (P)

  Dragi prieteni, PMP este un partid adevărat, care sa află în plin avânt. Pentru că în fiecare zi, Partidul Mișcarea Populară devine tot mai puternic,...

  Petru Movilă, candidat PMP: Am redus TVA la locuințe de la 19% la 5%, pentru tineri (P)

  Legea prin care este redusă TVA pentru locuințe de la 19% la 5 % este inițiată de deputatul Petru Movilă și susținută unanim de...

  Iaşul este pedepsit de Guvernul Orban. Autostrada a dispărut din planurile PNL, dar şefii liberali ieşeni vor artificii şi fanfară (P)

  Trupa responsabilă cu propaganda de la PNL ne tot anunţă că peste România vine o sumă colosală pentru investiţii de la Uniunea Europeană: 80...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI