9.6 C
Paşcani
luni, octombrie 2, 2023
Array

Risca ani buni de puscarie dupa ce a actionat ca un recuperator

Pentru ca nu i se returna o suma mare de bani, un barbat din  Lespezi a decis sa actioneze in forta pentru a-si recupera banii.

Astfel, acesta a apelat la doi amici, pentru a-si intimida datornicul, care l-au sunat si amenintat cu acte de violenta, in prima faza. Vazand ca amenintarile nu au efect, cei trei au trecut la fapte. In seara zilei de 8 decembrie 2012, in jurul orei 20.30, dupa ce au baut bine, au mers la casa datornicului, inarmati cu 2 cocktailuri Molotov.

Au aruncat una dintre sticle inspre casa barbatului, dar norocul acestuia a fost legat de faptul ca sticla respectiva, s-a oprit in niste crengi ale copacului din curte. In curte se afla si un autoturism care daca ar fi fost atins de cocktailul Molotov, exista pericolul unei explozii.

Cel care a aruncat sticla se numeste G. Pintilie si este din Pascani. Victima, speriata a sunat la Politie, care l-a retinut pe atacator in data de 9 decembrie 2012.

G. Pintilie se afla in stare de arest preventiv, el facand deja recurs pe motivul ca nu a fost decat o gluma. Barbatul risca pana la 7 ani si jumatate de inchisoare, pentru tentativa de distrugere si santaj.

Alte articole