More

  Risca ani buni de puscarie dupa ce a actionat ca un recuperator

  Array

  Pentru ca nu i se returna o suma mare de bani, un barbat din  Lespezi a decis sa actioneze in forta pentru a-si recupera banii.

  Astfel, acesta a apelat la doi amici, pentru a-si intimida datornicul, care l-au sunat si amenintat cu acte de violenta, in prima faza. Vazand ca amenintarile nu au efect, cei trei au trecut la fapte. In seara zilei de 8 decembrie 2012, in jurul orei 20.30, dupa ce au baut bine, au mers la casa datornicului, inarmati cu 2 cocktailuri Molotov.

  Au aruncat una dintre sticle inspre casa barbatului, dar norocul acestuia a fost legat de faptul ca sticla respectiva, s-a oprit in niste crengi ale copacului din curte. In curte se afla si un autoturism care daca ar fi fost atins de cocktailul Molotov, exista pericolul unei explozii.

  Cel care a aruncat sticla se numeste G. Pintilie si este din Pascani. Victima, speriata a sunat la Politie, care l-a retinut pe atacator in data de 9 decembrie 2012.

  G. Pintilie se afla in stare de arest preventiv, el facand deja recurs pe motivul ca nu a fost decat o gluma. Barbatul risca pana la 7 ani si jumatate de inchisoare, pentru tentativa de distrugere si santaj.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Deputatul Petru Movila, candidat PMP la Camera Deputatilor: Solicit redeschiderea şcolilor!

  Şcolile trebuie redeschise pentru că altfel vom fi o societate de diletanţi şi de analfabeţi funcţionali. Toţi elevii trebuie să aibă şanse egale la...

  Ciocoii de ieri, liberalii de azi! Cresc taxele și impozitele locale în primăriile controlate de PNL-iști (P)

  Liberalii s-au văzut cu puterea în mână și au început să atenteze la bunăstarea ieșenilor. În loc să aducă bani în județ pentru investiții...

  După un an extrem de greu, marcat de pandemie, există trei motive de optimism pentru 2021

  După un an extrem de greu, marcat de pandemie, există, totuși, motive pentru a privi cu optimism 2021, crede medicul pediatru Mihai Craiu. Apariția vaccinurilor...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI