More

  Risca 20 de ani de puscarie pentru ca au furat pepeni

  Array

  Doi tineri din Targu Frumos au furat pepeni de pe o suprafata de teren din apropierea localitatatii Costesti, iar in momentul in care au fost opriti de niste martoti acestia au devenit violenti si i-au atacat cu furca si coasa, precum la Rascoala.

   

  Este vorba despre fratii Mihai si Neculai Udila, care in data de 18.08.2012, in jurul orei 18.30, au fost zariti de martori cum sustrageau pepeni de pe o suprafata de teren a unor locuitori din Costesti. Martorii care se aflau intr-o masina au blocat drumul de acces al celor doi frati din caruta si au vrut sa ii retina pana la sosirea politiei. In acel moment Mihai si Neculai Udila, au devenit agresivi, si au lovit cu o coasa pe unul dintre martori care coborase din masina, provocandu-i leziuni ce au necesitat 7-9 zile de ingrijiri medicale. Cel de-al doilea martor a fost amenintat cu o coasa sa ramana in masina.

  Cei doi frati au mai comis astfel de fapte si in trecut, pe numele unuia dintre ei existand un dosar de cercetare penala pentru furt.

  Au dovedit din nou ca sunt violenti in momentul in care politstii au mers sa ii ridice de acasa, fiind necesarea apelarea trupelor de mascati la retinerea lor.

   

  Pe data de 24 august cei doi au fost arestati pentru 29 de zile, iar daca vor fi gasiti vinovati risca o pedeapsa pana la 20 ani inchisoare pentru talharie.

   

   

   

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Primăria Pașcani anunță un program de colectare a deșeurilor voluminoase, în următoarea perioadă

  Primăria Municipiului Pașcani a anuntat printr-un comunicat de presa un program de colectare a deșeurilor voluminoase, în următoarea perioadă. In colaborare cu operatorul judetean,...

  Furnizarea apei potabile este întreruptă în Hărmăneștii Vechi și Noi, Boldești și Blăgești.

  Din cauza unei defecțiuni la rețeaua de energie electrică Delgaz Grid, care afectează alimentarea stației de pompare a apei din localitatea Boldești, ApaVital se...

  Hârlău: Un individ fără şcoală a dat un tun statului de 1,5 milioane de euro

  Un bătrân semianalfabet este acuzat că a dat statului o ţeapă de 6,5 milioane lei. Gheorghe Stănescu din Hârlău şi-ar fi înfiinţat o firmă...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI