1.9 C
Paşcani
sâmbătă, decembrie 3, 2022

Rezultatele concursului pentru directori – sesiunea a doua, în Pașcani. O nouă conducere la Clubul Copiilor

S-a terminat cea de-a doua sesiune a concursului pentru directori în unitățile de învățământ din județul Iași. La Pașcani, la Grădinițele cu Program Prelungit nr. 3 și nr. 2 a rămas aceeași conducere, la Școala Gimnazială Gâștești va fi același director adjunct, iar Clubul Copiilor va fi condus de o persoană nouă.

Așadar, Florentina Spiridon va rămâne directoarea Grădiniței P.P. nr. 2 și va continua astfel experiența din această funcție, ce o deține de nouă ani. Ca și proiect de viitor, își propune amenajarea spațiilor exterioare ale grădiniței.

Și la Școala Gimnazială Gâștești își continuă misiunea de director adjunct aceeași persoană, Ramona Lupei, ce deține această funcție din 2019.

La Grădinița cu Program Prelungit nr. 3 nu s-a înscris nimeni la concurs, astfel că până la vară, prin decizia Inspectoratului Școlar Județean Iași, va rămâne aceeași persoană în conducere și anume, Daniela Comârzan.

În schimb, la Clubul Copiilor Pașcani, va fi o conducere nouă. A câștigat concursul profesorul Gabriel Rusu, din Târgu Frumos. El a mai făcut parte din echipa cadrelor didactice ale clubului, în urmă cu zece ani, ca profesor de informatică.

Deciziile de numire vor fi făcute de inspectorat la început de aprilie și vor intra în vigoare de pe 18 aprilie.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow