18.5 C
Paşcani
duminică, octombrie 2, 2022
Array

Rezultatele concursului „Cupa Municipiului Pașcani la Tenis de câmp”

- Advertisement -

Cei mai buni judecători la Tenis de câmp din Paşcani şi-au adjudecat locurile pe podium. Premierea câştigătorilor „Cupei Municipiului Pașcani la Tenis de câmp” de anul acesta lor a avut loc ieri la ora 17:30 pe acelaşi teren unde s-au desfăşurat şi partidele de joc. Rezultatele au fost strânse, de aceea nu la puţine categorii locurile II şi III au fost disputate de doi adversari.

44 de participanţi de toate vârstele au luptat timp de 6 săptămâni să obţină titlul de cei mai buni tenismeni din Paşcani la categoria de vârstă corespunzătoare. La fiecare partidă rezultatele au fost egale şi cum nici după reprizele din finală nu s-au putut departaja finaliştii s-au dublat locurile pe podium pentru categoriile 8-13 ani şi 14-15 ani băieţi şi fete.

Ocupanţii locului I au primit diplome, cupe, 300 lei dar şi un set de mici de tenis înmânate de viceprimarul Municipiului Vasile Axinte. Jucătorii situaţii pe locurile II şi III au primit de asemenea diplome de participare, premii în bani şi mingi de tenis.

A fost premiat la această finală şi cel mai longeviv jucător din Municipiu. Taciuc Petru, în vârstă de 80 ani a primit un premiu special în semn de apreciere pentru întreaga activitate dedicată tenisului de câmp din ultimii zeci de ani constând într-o diplomă specială şi suma de 300 lei.

Valoarea totală a premiilor a fost de 9600 lei din bugetul local. Cupa Municipiului Paşcani la Tenis de câmp se organizează în fiecare an în perioada septembrie-octombrie şi are ca scop promovarea sportului că alternativă pentru petrecerea timpului liber.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow