More

  Dezamăgiri la capacitate. Mai puține note mari din cauza subiectelor dificile. VIDEO – VEZI CE NOTĂ AU LUAT ELEVII PĂȘCĂNENI

  Array

  Bucurie si tristete pe chipurile elevilor si parintilor care au asteptat dis de dimineata rezultatele evaluarii nationala. Acestea au fost afisate in jurul orei 16.00 la fiecare scoala. Procentul de promovabilitate este la fel ca anul trecut, de aproape 73 %. Noutatea anul acesta este ca media obtinuta la Evaluarea Nationala va conta in proportie de 75% in stabilirea notei finale de admitere la liceu.

  evaluare nationala
  Ziua cea mare pentru elevii de clasa a VIII- a care au sustinut, saptamana aceasta, examenele de Evaluare Nationala. Fiecare scoala a fost luata cu asalt de catre elevii nerabdatorii sa-si afle notele de la cele doua examene – limba si literatura romana si matematica.
  Fata de anul trecut s-au luat mai putine note de 10 pentru ca subiectele au avut un grad de dificultate mai mare. Mediile generale de 10 au fost doar 18 la numar pe tot judetul.

  La Scoala „Iordachi Cantacuzino” din Pascani s-au luat cinci note de 10 la matematica si una la romana. Cea mai mare medie a fost de 9.95.
  Anca a luat 9,10 la limba si literatura romana si 9.15 la matematica. A inceput sa planga cand a vazut prima nota, deoarece se astepta la mai mult.

  Si nu este singura care se astepta la o nota mai mare la romana. Denis este in aceeasi situatie si spune ca va depune contestatie.

  In schimb, Sabin este extrem de multumit de rezultatele lui. A luat note foarte mari iar la un obiect mai mult decat se astepta. Din toamna va invata la Colegiul National „Mihail Sadoveanu” din Pascani.

  Conform unei statistici, scolile din judetul Iasi care au promovabilitate de suta la suta sunt 22 a numar printre care Colegiul „Sadoveanu”, „Unirea” si „Mihai Busuioc” din Pascani, Colegiul din Hirlau, „Ion Neculce” din Targu Frumos si scoala din Heci.

  Inspectorul pentru educatie permanenta din cadrul ISJ Iasi, Bogdan Neculau a spus ca procentul de promovabilitate e posibil sa creasca in urma contestatiilor.

  Examenele s-au desfasurat ca in anii anteriori, insa in acest an, rezultatele obtinute la EVALUARE NATIONALA conteaza in proportie de 75% in calculul efectuat pentru a se stabili media finala necesara la ADMITERE LICEU. www.bittv.info

   

  rezultate evaluare 2014 sc 3 pascani

  REZULTATE EVALUARE 2014 LICEUL M COSTIN PASCANI

  pag 1 pag 2

   

  REZULTATE EVALUARE 2014 COLEGIUL MIHAIL SADOVEANU PASCANI

   

  New Scan-20140627161143-00001

   

  REZULTATE EVALUARE 2014 LICEUL TEHNIC M BUSUIOC PASCANI

  REZ EN LIC TEHN M BUSUIOC

   

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Cadrele didactice din județul Iași se pot vaccina la Târgu Frumos, un centru amenajat

  Printr-o ședință extraordinară a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Iași s-au stabilit următoarele fluxuri și centre de vaccinare care vor fi deschise începând...

  Sedință de Consiliu Local importantă la Primăria Miroslovești

  Sedinta importanta de Consiliu Local la Primaria comunei Miroslovesti, vineri, 15 ianuarie. Pe ordinea de zi au fost inscrise 16 proiecte de hotarare, importante...

  Pregatiri pentru mutarea activitatii Scolii „Iordache Cantacuzino

  Pregatiri intense pentru relocarea activitatii educationale a Scolii Iordache Cantacuzino din Pascani. Cladirea urmeaza sa intre in renovare, din primavara acestui an iar pana...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI