22.1 C
Paşcani
joi, august 11, 2022

Rezultate de excepție la olimpiadele naționale la Colegiul Național ”Mihail Sadoveanu”, Pașcani

C.P. Dimidium facti qui coepit habet: sapere aude! (Horatius) – Cel care a început este pe jumătate gata: îndrăznește să gândești! Altfel spus, îndrăznește să fii elev la CNMS; îndrăznește să gândești! echipa pe care o faci cu profesorii acestei școli de lungă și de recunoscută tradiție, te va duce spre succes.

La încheierea etapei județene a olimpiadelor școlare, suntem bucuroși și mândri de rezultatele excelente obținute de participanții noștri. La CNMS, creăm condițiile, explorăm ideile și declanșăm discuții îndrăznețe, care modelează admirabil spiritul curios al elevilor dornici de uimitoare aventuri intelectuale. Dincolo de numeroasele participări, recompensate cu  mențiuni, premii II și III, strălucesc următoarele rezultate:

⁕ Adrian Gabriel Tătaru, clasa a X-a F: Premiul I și calificarea la Olimpiada Națională de Religie Ortodoxă; prof. Vasilica Dimitriu-Sîrghie;

⁕Matcovici Georgiana, Premiul I și calificarea la Olimpiada Națională de Limba Română; prof. dr. Anișoara Sprânceană;

⁕ Măriuța Răzvan,  Premiul I și calificarea la Olimpiada Națională de Matematică; prof. Mihail Frăsilă;

⁕ Robert Rotariu, cl. a VI-a A, Premiul I si calificarea la Olimpiada Națională de Matematică; prof. Dorinel Mihai Crăciun;

⁕ Loris Bortaș, cl. a VI-a A, Premiul I și calificarea la Olimpiada Național de Fizică; prof. Veronica Dumitrache.

S-a spus, uneori, că profesorii de la CNMS sunt mai oficiali și mai severi; că pretențiile sunt mai mari și, de aceea, notele sunt mai mici. Oriunde, profesorii dau măsura elevilor și, ca într-un perpetuum mobile, elevii dau măsura profesorilor. Rezultatele acestei etape a olim-piadelor județene sunt justificate prin seriozitatea, dar și prin cordialitatea cu care profesorii și elevii gândesc și abordează educația. Succes la etapa națională!

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Tineri amendați pentru lipsa de educație

Doi tineri din Pașcani au fost surprinși de Poliția...

Accident rutier cu patru victime la Butea

Accident rutier cu trei victime in comuna Butea. Evenimentul...

INVITATIE LA FESTIVALUL FAMILIEI

Comunicat: INIMO – Dăruieşte şi schimbă cu adevărat viitorul...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow