0.2 C
Paşcani
luni, decembrie 5, 2022
Array

„Revoluția” tichetelor cadou la Primăria Pașcani

Usi rupte, oameni lesinati si scandal la Primaria din Pascani. Sute de oameni au fost fugariti de la o cladire la alta din cauza ca in prima faza a fost anuntat ca tichetele cadou pentru familiile nevoiasi beneficiare vor fi date de la sediul Primariei Vechi.

revolutia tichetelor 1

Dupa cateva ore de asteptare si randul format de cativa zeci de metri, nebunia a inceput dupa anuntul facut de functionarul public Cardas Vasile ca de fapt tichetele se dau de la primaria noua. Asadar cei care au stat la rand de la prima ora a diminetei s-au luat la intrecere sa ajunga printre primii la cealalta institutie.

revolutia tichetelor 2

La fata locului au fost chemati si politistii locali pentru a linisti spiritele si sa asigure buna desfasurare pentru cele 5 randuri formate, unul la Ghiseul Unic, acolo unde se imparteau cererile, altul intr-un biroul alaturat acolo unde se depuneau dosarele, altul la intrarea in sala de casatorii si alte doua in sala starii civile, acolo unde se verificau dosarele si se dadeau tichetele.

Cateva femei au lesinat din cauza bolilor de care sufera, a stresului, a caldurii si a imbrancelilor. Au avut nevoie de ingrijiri medicale.

REVOLUTIA TICHETELOR

Impartirea tichetelor cadou vor avea loc si in zilele urmatoare. ziarulorioznt.info

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow