22.7 C
Paşcani
vineri, mai 20, 2022
Array

Revoltă pe strada gropilor. A fost asfaltată doar până la poarta unui consilier local

Un drum din Pascani, asfaltat doar pana la poarta unui consilier local, are gropi de pana la jumatate de metru. Locuitorii s-au saturat sa astepte o minune de la Primarie si au cerut ajutor de la jurnalisti. Ei spun ca prundisul care il pun in fiecare an pentru repararea strazii este luat de ploaie. Nici soferii nu mai au rabdare si au amenintat ca vor cere despagubiri dupa ce si-au rupt masinile in doua.

strada distrusa

O portiune din strada Culturii din zona Deal a municipiului este distrusa. Nu este asfaltata, iar pietrisul pus din banii oamenilor este spalat de fiecare ploaie. Mai mult decat atat, s-au format gropi foarte adanci, iar soferii isi strica masinile.

Un barbat si-a dus masina la service de nenumarate ori, deoarece din cauza denivelarilor a atins baia de ulei. Reparatia l-a costat sute de lei.

Oamenii au facut nenumarate sesizari la administratia publica, insa sustin ca sunt amanati mereu. In urma cu ceva timp s-a turnat asflat doar pe o portiune de strada, insa numai pana la casa unui preot din zona. Si reparatiile curente se fac tot pana acolo.

Pascanenii care stau in zona respectiva spun ca s-au saturat sa puna pietre pe drum, din banii lor. Sunt platitori de taxe si impozite si isi cer drepturile.

In replica, edilul orasului, Dumitru Pantazi, a precizat ca prioritare sunt strazile principale. Cel mai probabil, de anul viitor se va intervine si pe drumurile secundare.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articoleAdis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow