13 C
Paşcani
miercuri, mai 18, 2022
Array

Revolta la PNL Paşcani. Liberalii au început să demisioneze din cauza jocurilor murdare puse la cale de pedelisti şi Marius Pintilie

Scandal uriaş la PNL Paşcani din cauza noului preşedinte interimar, Marius Pintilie. Unul dintre cei mai vechi şi mai respectaţi membri ai organizaţiei şi-a dat demisia din partid, în cursul zilei de ieri. Este vorba despre Adrian Burac ( FOTO) , în vârstă de 75 de ani, liberal din 2001. El a deţinut atât functia de trezorier cât şi de membru în Biroul Politic şi s-a ocupat de organizaţia de pensionari. El a spus că este nemulţumit de recentele schimbări din conducerea PNL Paşcani şi îl acuză pe noul preşedinte ca a profitat de faptul că fostul preşedinte este bolnav pentru a prelua puterea în partid.

„Eu nu pot fi condus de unul ca Marius Pintilie. A profitat că fostul preşedinte Petrică Dascălu este în concediu medical şi s-a pus preşedinte cu ajutorul pedelistilor. Nu îmi plac asemenea jocuri şi mi-am dat demisia…” a spus pentru BIT TV Adrian Burac.

Marius Pintilie a refuzat să comenteze declaraţia liberarului care şi-a dat demisia.

Totusi el a recunoscut intr-o recenta emisiune de televiziune ca a fost sprijinit sa preia conducerea organizatiei, mai degraba de pedelisti, decat de colegii sai din PNL.

Noul presedinte a vorbit si despre schimbarile organizatorile care au fost deja facute. Au fost inlocuiti din functii secretarul si trezorierul organizatiei cu oamenii sai de incredere. Acum se incearca o coagulare a celor doua tabere.

Menţionăm că tot în cursul zilei de ieri a fost programa o şedinţă a conducerii PNL Paşcani în cadrul căreia era programat că reprezentantul pedelistilor, Cătălin Rusu, copreşedinte la PNL Paşcani să renunţe la funcţie iar Marius Pintilie să rămână singurul preşedinte al organizaţiei. Au lipsit majoritatea membrilor PNL din Biroul Politic motiv pentru care şedinţa nu putea fi statutara şi nu a fost luată nici o decizie.
Consilierul Marius Pintilie a fost desemnat candidatul PNL pentru funcţia de primar al municipiului Paşcani, cu votul majoritar al PDL, în timp ce preşedintele organizaţiei şi cel care asigura interimatul erau în concediu. La scurt timp a fost numit de organizaţia judeţeană în funcţia de preşedinte interimar pe baza unui aşa zis sondaj de opinie, care nu a fost făcut public şi nu a fost asumat sociologic, realizat mai ales în rândul tinerilor şi doar în centrul oraşului.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articoleAdis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow