1 C
Paşcani
duminică, decembrie 4, 2022
Array

Revoltă administrativă în județul Iași. Primarul de la Hârlău vrea să devină independent din cauza guvernului USL

Greva administrativa in judet. O parte din primarii PSD sunt dezamagiti de conducerea organizatiei pe motiv ca nu primesc sprijin financiar pentru rezolvarea problemelor cetatenilor pe care ii reprezinta.
Tonul a fost dat de edilul Harlaului, Constantin Cernescu, care a precizat ca de la alegerile din vara anului trecut reprezentantii Guvernului USL, Consiliului Judetean si partidului nu au mai tinut legatura cu primarii. Ba chiar mai mult, acestia au fost lasati sa se descurce doar cu fonduri de la bugetul local, insuficiente pentru necesitatile unui oras sau pentru ducerea la indeplinire a promisiunilor facute catre oameni in campania electorala. In conditiile date, edilul Cernescu ameninta ca se va retrage din partid si va deveni independent.

Nemultumiri vin si din partea primarului din Pascani. Edilul, Dumitru Pantazi a precizat ca in anul acesta nu a primit sprijin financiar de la bugetul de stat, cu toate ca exista foarte multe proiecte in asteptare care nu pot fi suportate din bugetul local.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow