25.2 C
Paşcani
luni, mai 29, 2023

Revelion în stradă la Pașcani. Vezi cine cântă

Revelion în stradă la Pașcani. Vezi cine cântă

Mai sunt câteva săptămâni până la finalul acestui an iar pregătirile pentru noaptea dintre ani sunt în toi. Chiar de sărbătoriți acasă, la vreun local, alături de familie și prieteni, sunteți așteptați și în centrul orașului Pașcani pentru un frumos spectacol de muzică populară și ușoară dar și spectaculosul foc de artificii ce va fi în noaptea dintre ani. De asemenea, conform proiectului de hotărâre, cei prezenți vor avea și șampanie din partea administrației locale.

Și în acest an cei care nu s-au decis unde să-și petreacă noaptea dintre ani sau care vor să se distreze în stradă, sunt așteptați la spectacolul de muzică populară și ușoară ce este pregătit pentru cetățeni din partea administrației locale. Nume cunoscute din zonă vor urca pe scenă amplasată în fața Primăriei Municipiului Pașcani.

Dintre aceștia nu vor lipsi Alexandra Iamandii, Codruța Filip, Andreea Oniceanu, Niță Victor Eduard și Viorel Barhan acompaniați de patru instrumentiști. De asemenea, pe scenă vor cânta și Dan Doboș, Maria Șalaru, Alexandru Brădățeanu și Ștefan Pintilie. Dansul popular este  asigurat de Ansamblul folcloric Rapsozii Siretului.

Spectacolul este programta să înceapă la ora 22:30 până după orele 01:00 noaptea.

Cum bine se știe la miezul nopții va fi un spectaculos foc de artificii. Pentru acest moment s-au înscris două firme, una din Iași, una din București. Urmează să fie stabilită firma câștigătoare.

Pentru Revelionul în stradă, administrația locală a stabilit suma de 72.300 de lei, de aici fiind plătit focul de artificii, spectacolul artistic și sticlele de șampanie ce vor fi dăruite pășcănenilor veniți la spectacol.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow