32.6 C
Paşcani
luni, august 8, 2022
Array

Revelion în stradă la Pașcani. Vezi cine cântă

Revelion în stradă la Pașcani. Vezi cine cântă

Și în acest an se va organzia Revelionul în stradă cu muzică, șampanie și foc de artificii. Pentru că se anunță cu minus în termometre, artiștii vă invită la dans pentru a vă încălzi mai ales că din program nu vor lipsi muzica populară și de petrecere.

La Pașcani, Revelionul în stradă este programat să înceapă de la orele 22:30. Pe scenă vor urca artiști locali dar și Grupuri alături de Ansambluri. Muzica va fi asiguartă de Gros Sound care a încasat de la bugetul local suma de 5 mii lei alături de 20 mii lei, bani ce vor ajunge la artiștii Ștefan Diaconița, Ansamblu Ciprian Porumbescu – Gheorghe Ciot, Vasilică Mariniuc și Petreonela Petrniuc, Rapsozii din Iași – fostul Grup Jitaru, Codruța Filip, Eduard Barhan, Marcu Samir care va fi și prezentatorul evenimentului.

Evenimentul se va desfășura pe scena amplasată pe platoul din fața Primăriei Pașcani, iar de la orele 24:00 cei prezenți vor vedea un frumos foc de artificii pentru care s-a plătit 25 mii lei. De asemenea, pășcănenii prezenți vor primi câte un pahar de șampanie din partea administrației locale. S-au cumpărat o sută de sticle, preț final de două mii de lei.

La Hîrlău, administrația locală invită toți cetățenii să ciocnească un pahar cu șampanie în centrul orașului. Fix la ora 24:00 un frumos foc de artificii va lumina cerul.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow