22.3 C
Paşcani
joi, iunie 24, 2021
22.3 C
Paşcani
joi, iunie 24, 2021
Array

Revedere după 50 de ani. Foștii elevi ai școlii din Ruginoasa, vor spune prezent la strigarea catalogului

fashiondays.ro
creditfix.ro
answear.ro
creditprime.ro
oferta.oceancredit.ro
horacredit.ro/
elefant.ro
vivacredit.ro
credius.ro

Ultimele știri

Pregătiri pentru o întâlnire emoționantă. Elevii care au terminat cursurile școlii gimnaziale din Ruginoasa în anul 1967 se vor revede și vor răspunde “prezent” atunci când vor fi strigați la catalog de diriginte. Dacă o parte dintre ei s-au mai văzut în cei 50 de ani, acum au posibilitatea să-și depene toți amintiri din timpul școlii.

“Educația este ceea ce rămâne după ce ai uitat ceea ce ai învățat la școală.” Acesta este motto-ul întâlnirii de sâmbătă dimineață, 14 mai a promoției de elevi care a terminat școala în urmă cu 50 de ani. Chiar la școală va avea loc cursul festiv și strigarea la catalog. Apoi, cei prezenți vor spune date importante din viața lor, despre carieră, familie și chiar vor povesti amintiri emoționante din timpul anilor școlari.

Prezența va fi făcută de diriginta și fostul director al unității de învățământ din Ruginoasa, profesor Eugenia Huțanu. Dintre foștii elevi ai școlii au ajuns profesori, ingineri sau arhitecți, o parte dintre ei ajutând la bunul mers și dezvoltarea unității școlare.

Menționăm că Școala Gimnazială din Ruginoasa are o vechime de 150 de ani.
Cei mai mulți elevi au fost în comună, 1.500 în anul 1963.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
nori împrăștiați
22.3 ° C
22.8 °
19.9 °
88 %
2.8kmh
34 %
joi
30 °
vin
31 °
sâm
26 °
Dum
26 °
lun
25 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI