-10.5 C
Paşcani
miercuri, februarie 8, 2023

Revedere cu emoții! Absolvenții promoției 1995 au revenit în băncile fostei Școli Generale nr.6 (Liceul Tehnologic Mihai Busuioc)

Revedere cu emoții! Absolvenții promoției 1995 au revenit în băncile fostei Școli Generale nr.6 (Liceul Tehnologic Mihai Busuioc).

 


Cu emoție, nerăbdare, respect și recunoștință, absolvenții promoției 1995 a Scolii Generale Nr.6, astăzi Liceul Tehnologic Mihai Busuioc, au pășit pragul scolii, revenind în bănci, pentru o revedere emoționantă a foștilor colegi cu care au împărțit primii 8 ani de școală, dar și a foștilor profesori care, cu dăruire, talent și rigurozitate, le-au îndrumat pașii. Au fost momente pline de încărcătură emoțională, de amintire a anilor de școală, de mulțumire pentru ceea ce au devenit, dar și prilej de evidențiere a realizărilor personale și profesionale.
Mulțumim generației 1995 pentru ca ne- a făcut părtași la bucuria lor; adresam mulțumiri d-nelor învățătoare Rotariu Didina și Chirila Marilena, d-nei diriginte Toma Geta și d-nelor profesoare Atudorei Elena, Pop Valeria, Nica Magdalena și Loghin Camelia pentru ca au fost alături de noi!” se arata intr-o postare pe Facebook.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow