More

  Reţelele de apă – ce investiţii sunt programate în acest an. Incepe proiectul din fonduri UE

  Array

  Au fost stabilite investitiile care urmează să fie făcute în acest an, la Paşcani, în reţele de apă şi canalizare, de societatea Apa Vital. Conform unei informări făcută la solicitarea reporterilor BIT TV operatorul judeţean va cheltui din bugetul propriu, în lunile următoare, cel puţin 500.000 lei pentru înlocuirea sau extinderea unor conducte. Prioritare sunt lucrările pentru distributia apei în suburbiile Blăgeşti, Gastesti şi cartierul Aerodrom. De asemenea urmează să fie finalizate investiţiile începute anul trecut pe străzile Ceferiştilor, Mihai Eminescu, Izvoarelor, Fântânele, Ştefan cel Mare, Vatră Dragoş Voda Republicii şi Victoriei.

  Operatorul ieşean spune că lista de investiţii pe acest an urmează să fie completată, în functie de priorităţile administratiei locale. Mai exact acolo unde vor fi executate lucrări de asfaltare a străzilor vor fi reparare sau extinse, mai intai, reţele de apă sau canalizare.

  Apa Vital anunţa că peste câteva săptămâni de zile, în luna februarie, vor începe lucrările de proiectare pentru extinderea şi repararea reţelelor de apă şi canalizare, din fonduri europene. Investiţia este de 12,9 milioane de euro şi va fi realizată în perioada 2016- 2020. După desemnarea consultantului urmează să fie realizate studiile şi proiectele tehnice,etapa în care se va stabili cu exactitate pe ce străzi urmează să fie executate lucrările.

  Ce părere ai?

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  rca-ieftin.ro

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet