12.4 C
Paşcani
luni, septembrie 26, 2022
Array

Rețele noi de apă și canalizare la Hârlău. Lucrările sunt aproape de finalizare

- Advertisement -

Rețele noi de apă și canalizare la Hârlău din fonduri europene! Investițiile sunt aproape de finalizare, un număr important de străzi fiind deja reabilitate în urma lucrărilor și modernizate prin asfaltare și amenajare de trotuare, cu bani de la Guvern.

Ieri în cadrul programului de audiențe , Constantin Cernescu, primarul orașului Hârlău a dat câteva declarații referitoare la stadiul investițiilor și lucrărilor care se află în derulare în localitate. Hârlăul se află într-un amplu proces de modernizare deoarece este una dintre localitățile prevăzute de Apa Vital în masterplanul zonal pentru reabilitarea rețelelor de apă și canalizare. Până în prezent au fost finalizate lucrările pe străzile: Dealul Viilor, Roșiori, Călărași, Valea Viilor, Tătăranu și Florilor. Pe strada Logofăt Tăutu încă se lucrează, apoi urmează strada Nicolae Iorga.

Pentru ca aceste lucrări să fie complete, Primăria orașului Hârlău a cerut ajutor de la Guvernul României, pentru modernizarea zonelor implicate în masterplan, unde au fost efectuate intervenții. Astfel, străzile amintite au intrat deja în procesul de asfaltare, completat de amenajarea trotuarelor și a bordurilor, cu fonduri de la Guvern.
LUCRĂRI HARLAU
Deoarece și satul Pârcovaci face parte din masterplan și acolo s-au efectuat același tip de lucrări, însă modernizarea străzii Hârlău-Pârcovaci, afectate de aceste intervenții, urmează să fie efectuată în primavara viitoare. Toate lucrările în curs, referitoare la rețelele de apă și canalizare urmează să fie încheiate, conform declarațiilor primarului Constantin Cernescu, la sfârșitul acestei săptămâni.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow