11.3 C
Paşcani
joi, septembrie 29, 2022

Reţeaua Bergamo – filieră de prostituţie în Italia cu „pepiniera“ la Paşcani

- Advertisement -

Carabinierii italieni şi procurorii DIICOT au arestat mai mulţi traficanţi de carne vie. Grupul era condus de un român, iar mâna dreaptă era o femeie din Paşcani. Fetele tinere erau racolate din oraş sau din comunele din jur. Multe erau momite cu un loc de muncă în Italia şi apoi erau puse să se prostitueze la periferia oraşului Bergamo. Fiecare trebuia să cotizeze o taxă între 100 şi 150 de euro pe zi.

Românii au ajuns printre cei mai cunoscuţi infractori din Italia. Un grup de români, printre care şi o păşcăneancă, a fost arestat zilele trecute pentru prostituţie şi trafic de persoane, la capătul unor percheziţii realizate împreună cu carabinierii din Bergamo. Grupul era alcătuit din şapte „peşti“, şase bărbaţi şi o tânără din Paşcani, în vârstă de 25 de ani. Fata de 25 de ani racola tinere din zona Paşcaniului prin intermediul unei alte persoane, iar aceasta le trimitea în Italia, unde erau puse să se prostituieze. Liderul grupării era un român în vârstă de 43 de ani, poreclit „Grasu“.

Primii au operat percheziţii în mai multe locaţii în zonele Ghisalba şi Calcinate (Bergamo) la şase români şi un albanez, iar cei de la BCCO Iaşi, într-o suburbie a Paşcaniului. De aici au ridicat şi arestat o femeie, Mihaela Fîţă, care va sta în arest 30 de zile. În Bergamo, poliţiştii au găsit în locuinţele celor şase români şi la albanez suma de 70.000 de euro, care ar putea proveni din exploatarea sexuală a celor 14 tinere pe care grupul le avea „la stradă“.

Continuarea pe ziaruldeiasi.ro

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow