More

  Rețea electrică pusă la pământ din cauza unei vijelii

  Rețea electrică pusă la pământ din cauza unei vijelii

  Este cod portocaliu de viscol şi ninsori puternice în zonele montane, unde vântul bate cu putere cu rafale care ar putea depăşi 120 de km/h. Și în zona noastră, au fost emise atenționări meteo de cod galben de astăzi până marți la orele amiezii cu intensificări ale vântului și disconfort termic. Tot din cauza vântului care a bătutut cu putere azi noapte, mai mulți copaci și stâlpi de electricitate și telefonie au fost doborâți.

  Se pare că vremea își intră în drepturi. Codurile galben și portocaliu de vreme rea au fost prelungite de meteorologi după ce în acest sfârșit de săptămână în centrul țării a nins viscolit și vântul a bătut în rafale.

  Atenționare meteo – cod galben în intervalul 30.10.2017 ora 09:30 – 31.10.2017 ora 12:00 cu intensificări ale vântului cu viteze la rafală 55 -75 km/h și disconfort termic. se arată într-o informare ISU IASI.

  Tot din cauza vântului, mai mulți copaci și stâlpi de electricitate și de telefonie au fost puși la pământ. Așa s-a întâmplat și pe strada Unirii din Pașcani. Pentru a se evita vreo tragedie, au fost solicitați pompierii să intervină.

  “În data de 30.10.2017, ora 01:32, Secţia de Pompieri Paşcani a intervenit în municipiul Paşcani, strada Unirii pentru asigurarea măsurilor specifice de intervenţie, în urma căderii pe carosabil a unor stâlpi de telefonie.” au spus rezprezentanții ISU Iași.

  Tot în ziua de duminică, pompierii pășcăneni au intervenit în satul Cozmești din comuna Stolniceni – Prăjescu, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un transformator electric. Cauza probabilă a incendiului: transformator electric defect sau suprasolicitat.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Cumpărati un coș pascal făcut de copiii de la Asociația Lumină și Dar Pașcani. Bucuria micuților este dublă

  Apropierea sarbatorilor de Pasti se simte cu adevarat la centrul Asociatiei Lumina si Dar, coordonata de parintele Dumitru Cristea, din municipiul Pascani. Zeci de copilasi au confectionat cosuri pascale din hartie, care pot infrumuseta masa oricarui crestin in zi de sarbatoare. Un cos costa intre 8 si 10 lei si poate fi vazut si cumparat de pe pagina de Facebook a asociatiei. //

  Minor de 15 ani, depistat în trafic la volanul unui autoturism

  Minor de 15 ani, depistat în trafic la volanul unui autoturism. //

  Ministerul Muncii a modificat modelul contractului de muncă și a introdus o nouă obligație pentru angajatori

  Ministerul Muncii a modificat modelul cadru al contractului individual de muncă și a introdus o nouă obligație care îi revine angajatorului: să informeze salariatul, în momentul angajării, cu privire la obligația de a adera la un fond de pensii administrat privat. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet