4.4 C
Paşcani
vineri, martie 31, 2023
Array

Reţea de recirculare a apei calde în cartierul “Bastilia”. Locatarii de la bloc nu vor mai plăti apă rece la preţ de apă caldă

Veşti bune pentru păşcănenii care locuiesc în cartierul “Bastilia” din Paşcani. Începând de astăzi ei nu vor mai plăti apa rece la preţ de apă caldă. Mai exact când vor dori să facă un duş nu va trebui să mai aştepte minute întregi până când va curge apa caldă şi prin urmare costurile vor fi mai mici. Problema a fost rezolvată de regia locală de termoficare, în urma realizării unui inel de recirculare a apei la centrala termică CT 5. Investiţia începută săptămâna trecută a fost finalizata astăzi şi au fost făcute probele.

Şefii regiei spun că astfel de modificări ar urma să fie făcute la toate centralele termice din componenta de dezvoltare care urmează să fie cuprinsă în preţul căldurii, dacă va fi aprobată majorarea cu 20%.
Ar urma că până la sfârşitul anului aceleaşi investii să fie facute şi pe reţelele de apă caldă de la CT7, din zona Vale.

Menţionăm că plată a zeci de m.c. de apă caldă la preţul apei reci a fost principalul motiv de nemulţumire pentru păşcănenii care au renunţat la sistemul centralizat de încălzire pentrut centrale termice de apartament. În momentul de faţă RAGCL-ul mai are  sub 4000 de clienti care folosesc serviciile regiei.

Alte articole

Scandal intre consilierii pascaneni privind locuintele pentru tineri -VIDEO

Scandal in legislativul pascanean privind soarta a doua demersuri...

Probleme de mediu, la mai multe service-uri auto din Pașcani

Semnal de alarma ingrijorator privind incalcarea normelor de mediu...

ZERO TAXE PE SALARIUL MINIM (P)

Prețurile cresc în continuare vertiginos. În perioada aceasta, este...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow