11.9 C
Paşcani
miercuri, mai 18, 2022
Array

Restricţii rutiere spre suburbia Lunca Paşcani, din cauza unor lucrări de asfaltare

Restricţii rutiere pe strada Unirii din Paşcani. Începând de ieri circulaţia rutieră a fost deviată de pe strada 1 Mai pe strada Dealul Spirii până joia viitoare. Asta însemnă că şoferii care circulă din şi spre suburbia Lunca trebui să facă un ocol pe un drum neasfaltat şi plin de praf, spre nemulţumirea locuitorilor de acolo.

12890031

Măsurile au fost luate fără un anunţ prealabil după ce au început lucrările de asfaltare a străzii care face legătura dintre oraş şi suburbia de pe malul Siretului.
S-a început cu cea mai dificilă porţiune de drum, acolo unde este pavajul de piatră. După ce va fi scos iar drumul va fi amenajat pentru asfaltare circulaţia va fi reluată, cu restrictii pe un singur sens de mers.

12890033

Investiţia este de 1 ,2 mil de lei şi trebuie finalizata într-un an de zile. Pe lângă asfalt, urmează să fie amenajate şi trotuare pe o porţiune de drum, de la poarta secundară a fostei societăţi Remar până la pod.12890035

 

Cetatenii sunt mulţumiţi că au început lucrările chiar dacă locuintele lor au fost cuprinse de praf şi zgomot. Asta deoarece porţiunea de drum la care acum se lucrează nu a mai fost asfaltata niciodată.

12890036

Menţionăm că anul viitor administraţia locală intenţionează să asfalteze străzile Gării şi Nicolae Iorga şi şă convingă Guvernul să repare Strada Grădiniţei care este clasificată ca drum naţional. Deocamdată se pregătesc documentaţiile tehnice iar lucrările şi finanţarea lor urmează să fie aprobate de Consiliul Local. De asemenea au fost deschise ofertele şi pentru repararea şi asfaltarea străzilor şi aleilor din cartierele de blocuri. La fel se va întâmpla şi cu parcările de maşini precum şi cu terenurile de sport de la şcoli.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articoleAdis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow