More

  Restrictii rutiere pe strada Stefan cel Mare

  Array

  Schimbari importante in traficul rutier din Pascani. Din acest weekend, pe tronsonul de strada de la Posta pana la Casa de Cultura, va fi interzisa circulatia masinilor. Totodata in aceeasi zona a fost restrictionata viteza de circulatie a masinilor la 30 km pe ora.

  Strada Stefan cel Mare va fi inchisa, in fiecare weekend, de vineri de la ora 20.00 pana duminica ora 24.00. Restrictia este valabila doar pe partea de strada cu magazinele , pana la sfarsitul lunii octombrie.

  Masura a fost aprobata in sedinta de astazi a Consiliului Local Pascani. Totodata alesii locali au propus ca in aceeasi zona sa fie limitata si viteza de deplasare a masinilor la 30 km pe ora.

  Mentionam ca proiectul a fost initiat si aprobat pentru ca zona respectiva sa fie redata traficului pietonal pe timpul verii.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Program special pentru colectarea hartiei, plasticului si metalului

  Schimbari importate la Pascani, privind programul de colectare al gunoiului. Incepand de pe 25 ianuarie a.c. operatorul de salubritate nu va mai...

  Trei morți în urma unui accident rutier în județul Iași – VIDEO

  Un accident foarte grav s-a produs joi la amiază în localitatea Scânteia. Trei persoane au murit. Un autocamion și un autoturism s-au ciocnit violent...

  Anunt de pierdere

  Pierdut registru unic de control nr. 957783 - 705- 2007 al SC SELGLAST COMPANY SRL, CUI 21374849, J22/784/2007. Il declar nul!

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI