Slider

61 de pascanean au solicitat administratiei locale redirecţionarea traficului rutier greu de pe Strada Stefan cel Mare, de la intersecţia cu strada Grădiniţei, pe strada Vatră. Într-o petiţie semnată de aceştia se arată că în acesta zona pe o porţiune de 2.5 km locatarii sunt deranjaţi de zgomotul puternic al maşinilor iar casele sunt afectate din cauza trepidaţiilor. Problema a fost discutată în şedinţă Comisei Locale de Circulaţie întrunită vineri 9 noiembrie de la ora 13.00. Deocamdată nu a fost aprobată acesta cerere însă au fost stabilite măsuri pentru reducerea vitezei la 30km/oră în acesta zonă, pentru maşinile de tonaj şi montarea unor indicatoare, de saptamana viitoare.

De asemenea adminsitratia locală va analiza la faţa locului propunerea de deviere a traficului greu pe strada Vatră. Reprezentanţii Poliţiei dar şi cei ai Primăriei au atras atenţia că trebuie, mai întâi, amenajate trotuarele, pentru protejarea pasagerilor şi sa fie lărgite intersecţiile.

Menţionăm că devierea traficului greu pe strada Vatră ar fluidiza şi traficul rutier mai ales în zona semafoarelor din intersecţia de la Spitalul de Urgenţă.

Slider