17.7 C
Paşcani
duminică, octombrie 1, 2023
Array

Restrictii de circulatie pe strazile Ceferistilor si Unirii

Anunt important pentru soferii din Pascani. Luni si marti o artera principala din municipiu va fi inchisa.
Este vorba despre strada Ceferistilor acolo unde urmeaza sa fie turnat stratul de uzura. Urmeaza, apoi, marcajele si amplasarea semnelor de circulatie.
“Astazi ne-au anuntat cei de la EkiSam ca pentru ziua de luni si marti strada Ceferistilor va fi inchisa. S-au luat masuri deja. Politia locala a fost informata, Politia municipala. Instiintam si cei din zona care au activitate, vom inchide strada complet, Ceferistilor, din Strada Garii si pana in Strada Dragos-Voda si in cele 2 zile sa finalizeze stratul de uzura dupa care urmeaza marcajul si montarea semnelor de circulatie” a spus viceprimarul Vasile Axinte.
Tot de saptamana viitoare vor incepe lucrarile de reabilitare a strazii Unirii care face legatura cu suburbia Lunca. Prin urmare circulatia va fi restrictionata pe un singur sens e mers.
“Ordinul de incepere a lucrarilor pe Strada Unirii a fost transmis. In cursul zilei de maine ne vom intalni intr-o scurta sedinta cu cei de la EkiSam in care vom stabili prioritatea si daca mai sunt probleme legate de inceperea lucrarilor si incepand de saptamana viitoare, incepand de luni sa incepem sa frezam zona, sa facem reparatiile in prima faza si dupa aceea sa trecem la partea de lucrari efective.” a mai precizat viceprimarul Vasile Axinte.

Alte articole