20.6 C
Paşcani
sâmbătă, iulie 31, 2021
20.6 C
Paşcani
sâmbătă, iulie 31, 2021

Restricţii de circulaţie, pe două străzi din Paşcani

Restricţii de trafic pe două astazi din Paşcani. Începând de joi după amiază, până luni dimineaţă este interzisă circulaţia şi parcarea maşinilor pe strada Ştefan cel Mare drum de la trecerea de pietoni Profi până la Oficiul Poștal, pe partea dreaptă. Partea de drum este închisă deoarece acolo vor fi amplasate standurile meşterilor populari care vor participa la cea de-a zecea ediţie a Târgului de Sântilie, desfăşurat în acest weekend la Paşcani.

Circulaţia rutieră va fi interzisă şi pe strada Mihai Viteazu din suburbia Lunca Paşcani, în cursul zilei de vineri 20 iulie. Măsurile vor fi luate pe tronsonul de drum de la intersecţia cu strada Unirii până la intersecţia cu strada Vasile Lupu pentru finalizarea lucrărilor de turnare a primului strat de asfalt.

Totodată vor fi amenajate şi şanţurile de pe marginea străzii. Valoarea lucrărilor este de 580.230 lei, pentru turnarea unui covor asfaltic pe o lungime de 1.750 metri.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer senin
20.6 ° C
22.1 °
19.5 °
82 %
1.2kmh
0 %
sâm
31 °
Dum
30 °
lun
35 °
mar
26 °
mie
18 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI