More

  Restricţii de circulaţie, pe două străzi din Paşcani

  Restricţii de trafic pe două astazi din Paşcani. Începând de joi după amiază, până luni dimineaţă este interzisă circulaţia şi parcarea maşinilor pe strada Ştefan cel Mare drum de la trecerea de pietoni Profi până la Oficiul Poștal, pe partea dreaptă. Partea de drum este închisă deoarece acolo vor fi amplasate standurile meşterilor populari care vor participa la cea de-a zecea ediţie a Târgului de Sântilie, desfăşurat în acest weekend la Paşcani.

  Circulaţia rutieră va fi interzisă şi pe strada Mihai Viteazu din suburbia Lunca Paşcani, în cursul zilei de vineri 20 iulie. Măsurile vor fi luate pe tronsonul de drum de la intersecţia cu strada Unirii până la intersecţia cu strada Vasile Lupu pentru finalizarea lucrărilor de turnare a primului strat de asfalt.

  Totodată vor fi amenajate şi şanţurile de pe marginea străzii. Valoarea lucrărilor este de 580.230 lei, pentru turnarea unui covor asfaltic pe o lungime de 1.750 metri.

  Citeste si  Cum se împarte investiţia de jumătate de miliard de euro din judeţul Iaşi

  Ce părere ai?

  loading...

  Related Articles

  Somaţii pentru eliberarea terenurilor ocupate ilegal. Primarul îi sfatuie pe cei în cauză, să le atace în instanţă

  Tablete cu „două moaşe”. Elevii le vor primi la toamnă

  Elevii păşcăneni, lipsiţi de posibilităţile tehnice pentru a participa la cursurile online, vor primi tabletele promise abia de la începutul anului şcolar viitor. Nu...

  Vidanjarea subsolurilor, după ridicarea stării de alertă

    Vidanjarea subsolurilor blocurilor din Paşcani, acolo unde este cazul, va fi făcută după ridicarea stării de alertă, măsura impuse de Guvernul României pentru combaterea...

  Opinii