23.5 C
Paşcani
luni, mai 29, 2023

Restricţii de circulaţie în parcarea cu patinoar

Parcarea de lângă catedrala aflata în construcţie, din centrul Pascaniului, a fost închisă. Acolo au început deja lucrările de amenajare a patinoarului conform hotărârii aprobată de consilieri. Începând de joi maşinile de acolo au fost evacuate iar circulaţia rutieră a fost interzisă de la Strada Stefan cel Mare până în zona magazinului chinezesc.

Restricţiile au fost avizate de Comisia de Circulaţie întrunită astăzi în şedinţă. Şeful poliţiei locală a propus şi amplasarea a trei indicatoare două de interzicere a circulaţiei rutiere şi altul de drum limitat. C

omandantul Vasilică Avasiloaei spune că măsurile luate nu îi vor afecta pe locatarii de la blocurile din zonă. Ei au găsit alte locuri de parcare pe străzile învecinate.

De asemenea cele două locuri destinate pentru taxiuri nu erau folosite, susţine comandantul Poliţiei Locale.

Propunerile executivului au fost avizate de toţi membrii Comisiei de Circulaţie mai puţin de consilierul PNL, Marius Pintilie. El a motivat că nu este de acord cu amplasarea patinoarului în acesta parcare.

Patinoarul urmează să fie deschis de Ziua Naţională a României timp de tri luni de zile. Accesul va fi gratuit pentru copii, de luni până joi, până la orele 13.00.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow