17.7 C
Paşcani
duminică, iulie 25, 2021
17.7 C
Paşcani
duminică, iulie 25, 2021
Array

Restantierii pascaneni vor plati in doua locuri apa si canalul

Ultimele știri

Vesti neplacute pentru pascanenii care au facturi restante la apa si canal . Societatea locala de apa si canal nu mai face esalonari la plata iar cei care isi achita integral datoriile nu mai beneficiaza de radierea penalitatilor. Masura a fost luata dupa ce serviciul a fost preluat de operatorul iesean Apa Vital Iasi.
Asta insemna ca din luna august pascanenii trebuie sa achite apa si canalul in doua parti: factura curenta catre operatorul iesean iar cea restanta la sediul sau casieriile societatii din Pascani. Ultima factura de la Prest Serv Apa SA va fi emisa pentru luna iunie si iar incepand din luna iulie facturarea va fi preluata de operatorul iesean.
O alta noutate este ca de la inceputul luni viitoare facturarea se va face doar pe baza citirilor contorilor de la intrarea in blocuri nu si a celor din apartamente. Nu se cunoaste exact cum anume va fi impartit consumul si pierderile de apa, obligatie care, conform legii, revine asociatiilor de proprietari.
Mentionam ca societatea Prest Serv Apa Canal SA Pascani are de incasat facturi restante de cca 15 miliarde de lei vechi la are se adauga penalitati de inca 30 de miliarde de lei vechi. Societatea va functiona cel putin pana la recuperarea acestor datorii.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
nori împrăștiați
17.7 ° C
19.3 °
15.6 °
71 %
1.3kmh
25 %
Dum
27 °
lun
29 °
mar
32 °
mie
33 °
joi
28 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI