21.9 C
Paşcani
joi, august 18, 2022

Reprezentantii Consiliului Local in CA-urile scolilor

- Advertisement -

Legislativul pascanean a fost convocat in regim de urgenta pentru desemnarea reprezentantilor in Consiliile de Administratie si Comisiile pentru Evaluarea si Asigurarea Calitatii, in unitatile de invatamant din Pascani. Nici de acesta data nu s-a tinut cont de pregatirea si experienta profesionala a alesilor locali si nici de configuratia politica a legislativului local, rezultata in urma alegerilor.

Votul a fost nominal si secret in urma propunerilor facute de liderii de grup.

Pentru Consiliile de Administratie, PNL a facut 11 propuneri: La Colegiul „Mihail Sadoveanu”- Monica Plesca si Costel Stamatin, Mihaela Spiridon la Colegiul „C F Unirea” si Gradinita nr 2, Bogdan Agafitei la Liceul Tehnologic „Mihai Busuioc”, Constantin Nemtanu la Liceul Economic „Nicolae Iorga”, Catalin Conache la Scoala „Iordache Cantacuzino”, Dan Zagan la Scoala Generala Gastesti si Mihai Grigoriu la Clubul Copiilor.

Gabriela Nedelcu de la PSD a solicitat sa faca parte din conducerea Gradinineti nr 2, la schimb cu Gradinita nr 3 pentru un consilier PNL iar la Clubul Copiilor sa fie sustinut consilierul `Olariu de la PMP. De asemenea PSD a propus ca din conducerea Colegiului „Sadoveanu” sa faca parte consilierul Mihai Dediu, la „CF Unirea”, Ciprian Pintilie, la Liceul Tehnologic „Mihai Busuioc”- Liliana Pertu, Vasile Haldan la Liceul Economic „Nicolae Iorga”, Gabriela Nedelcu la Scoala „Iordache Cantacuzino” si fostul primar Dumitru Pantazi la Scoala Generala Lunca Pascani, unitate care isi va pierde personalitatea juridica din toamna acestui an.

La Clubul Copiilor, reprezentantul legislativului local nu este un consilier ci un membru sau simpatizant al PNL – Mihai Grigoriu. El a fost sustinut de consilierii liberali in timp ce consilierii PSD l-au propus pe Sorin Olariu de la PMP. Nedelcu a atras atentia ca nu este normal sa fie o propunere din exterior, iar un consilier local sa nu faca parte din nici un Consiliu de Administratie la scoli.

De asemenea au fost numiti reprezentantii administratiei locale in comisiile de evaluare. Este vorba despre Catalin Conache la Colegiul „Mihail Sadoveanu”, Petronica Constantinescu la „CF Unirea”, Ovidiu Tarca la „Miron Costin”, Ciprian Pintilie la Liceul Tehnologic „Mihai Busuioc, Alexandru Nemtanu la Liceul Economic „Nicolae Iorga”, Mihai Dediu la Scoala Iordache Cantacuzino, Ionut Prodan la Scoala Generala Lunca, Mihai Varlan la Scoala Generala Gastesti, Sorin Olariu la `Gradinita nr 2 si Liliana Pertu la Gradinita nr.3.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Olariu, sesizare la DNA si ISC, despre constructiile ilegale ale primarului

Afacerile primarului Pascaniului au ajuns in atentia institutiilor de...

DEZINSECTIE, LA SFĂRȘITUL LUNII

Operatorul pascanean de salubritate anunta o noua actiune de...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow