18.9 C
Paşcani
duminică, iunie 4, 2023
Array

Reprezentant de scară dispărut, căutat de locatari. În urma lui au rămas datorii de peste 70.000 de lei

Situaţie disperată pentru cca 500 de familii din municipiul Paşcani. Ele au fost instiintate că vor rămâne fără apă rece în urma restantelor înregistrate încă din luna iunie, după ce reprezentantul lor de scară a dispărut.

Este vorba despre locatarii de la Asociaţia, Izvoarelor” şi cei care îşi achitau consumurile de apă prin intermediul lui Ovidiu Enache. De câteva săptămâni de zile acesta nu mai este de găsit şi nu mai răspunde la telefon.
Unii au auzit că acesta ar fi plecat în Italia la mama sa, alţii că s-a dus în vacanţă împreună cu soţia. În lipsa unor răspunsuri oamenii s-au mobilizat pe reţelele de socializare pentru a afla ce este de făcut şi vor să depună o plângere penală pentru înşelăciune.
În urma lui Ovidiu Enache ( foto) au rămas datorii de peste 70 .000 de lei. Trebuie să fie achitate urgent facturile din lunile iunie, iulie şi august la care se adăugă şi cea din septembrie. În acesta situaţie se afla locatarii de la 30 de scări de bloc, Preavizele de întrerupere a furnizării au fost deja afişate iar oamenii pot rămâne, oricând, fără apă.
Deocamdată nu se ştie cine are, sau nu, restante la plata apei. Unii locatari susţin că şi-au achitat facturile şi că au dovada chitanţele emise de bancă, alţii cred că reprezentantul de scară a fugit din ţară, cu banii încasaţi.

În acelaşi timp situaţiile financiar contabile ale operatorului ieşean arată ca pe numele lui Ovidiu Enache şi a asociaţiei “Izvoarelor” sunt datorii foarte mari. Apa Vital spune că nu are o situaţie nominală cu cât a plătit fiecare şi există riscul întreruperii furnizării apei dacă facturile nu sunt achitate iar locatarii rămân fără reprezentant de scară.

Singura soluţie pentru rezolvarea acestei probleme este achitarea debitelor si inscrierea într-o asociaţie de proprietari. O spun atât operatorul de apă cât şi Primăria care are un birou de îndrumare a locatarilor.Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow