8.5 C
Paşcani
vineri, martie 24, 2023
Array

VIDEO Reportaj cu “mortul” în stradă. 40 de minute până la venirea medicilor

Câte minute trebuie să treacă până când vine un echipaj cu personal medical la un caz? Se pare că aproape o ora. S-a întâmplat astăzi pe o stradă circulată din centrul Pascaniului. 

MORT IN STRADA 1

Joi, 26 martie, orele 12.00. Centrul Pascaniului. O femeia a stat lată, în stradă, în aşteptarea personalului medical de la Ambulanţă/SMURD.
A trecut aproape o ora până când personalul medical a venit la faţă locului. În acest interval de timp au trecut pe acolo, în maşină, patru preoţi, un consilier local, Marius Pintilie şi viceprimarul Municipiului, Vasile Axinte, fără ca unul dintre aceştia să oprească sau să intervină.

Singurii interesaţi de caz au fost jurnaliştii, un preot protestant, un bătrân şi o echipa de instalatori, alături de doi polițiști locali, care au stat acolo pana la venirea masinii de prim ajutor.

MORT IN STRADA 2

Nefericitul moment s-a petrecut astăzi, în amiază mare pe stradă Dragoş Vodă din Paşcani. Femeia, aflată sub influenţă alcoolului, a vrut să traverseze stradă şi a călcat în gol. A căzut chiar în faţă unei maşini care a frânat brusc, fără să o atingă, din fericire. În acel moment, pe acolo a trecut şi o maşină de la Poliţia Locală a Municipiului. Agenţii de la Locală au fost cei care au sunat la 112, pentru ajutor. Şi nu o dată, ci de mai multe ori.

Minut după minut a trecut, iar la faţă locului nu a sosit nicio maşină cu personal medical, pe motiv că nu sunt maşini disponibile. Soarta a făcut ca pe acolo să treacă o maşină de la Ambulanţă în timp ce se află în misiune, fără să oprească.

Până la urmă a fost dirijată o maşină de la Subunitatea de Pompieri din Paşcani, SMURD, care, prima dată s-a indreptat la iesirea din Pascani spre Gastesti. Paramedicii au acordat primul ajutor, iar când să o aşeze în targă, femeia aflată sub influenţă alcoolului, căzută în stradă, a muşcat unul dintre pompieri de mână.

MORT IN STRADA 3
Marinela Davidoaia este din Gastesti şi are până în 40 de ani.
Femeia este cunoscută personalului medical de pe Ambulanţă, SMURD şi cei de la Compartimentul de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Municipal Paşcani pentru solicitările facute în numele ei.

Materialul video in cadrul buletinului de stiri INFOBIT

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow