25.2 C
Paşcani
sâmbătă, iulie 2, 2022
Array

Replica PSD la iniţiativa referendumului anti-investitii. Liberalii vor să câştige voturi prin manipulare, condamnandu-i pe păşcăneni la sărăcie

Propunerea de organizare a unui referendum pentru că păşcănenii să renunţe la operatorul judeţean de apă şi la investiţii de 13 milioane de euro din fonduri europene a stârnit reacţii din partea consilierilor PSD. Purtătorul de cuvânt al organizaţiei locale a precizat că este un demers politicianist, un artificiu pentru a câştiga voturi prin manipulare, care nu are în vedere interesele păşcănenilor şi dezvoltarea locală.
Mai mult social democraţii păşcăneni atrage atenţia că principalele motive pentru care Consiliul Local a delegat serviciile de apă şi canalizare a fost folosirea fondurilor celor 13 milioane de euro de la Uniunea Europeană pentru reabilitarea şi extinderea reţelelor de apă şi canalizare din Paşcani şi suburbii în contextul în care operatorul din paşcani are probleme financiare şi nu are capacitatea de a face astfel de investiţii.
Totodată consilierii PSD solicitată opoziţiei să îi informeze corect pe cetăţeni cu privire la efectele unui astfel de referendum şi să le prezinte o prognoză reală privind soarta serviciilor de apă şi canalizare la Paşcani.
Menţionăm că în cadrul unei conferinţe de presă liberalii au anunţat depunerea unui proiect de hotărâre privind organizarea unui referendum chiar în ziua alegerilor locale împotriva operatorului Apa Vital şi pentru ieşirea din ARSACIS.

Comunicat de Presa PSD Referendum

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow