More

  Repartitoarele pentru caldura, o mare teapa pentru pascaneni

  Array

  Repartitoarele pentru caldura o mare teapa pentru pascaneni. Este concluzia la care a ajuns pana si conducerea regiei locale de termoficare dupa ce, cu ani in urma, a impus pascanenilor sa le achizitioneze si sa le monteze pe calorifere.
  Cum s-a ajuns ca acesta situatie este greu de inteles, in conditiile in care montarea aparatelor de masura ar fi trebui sa aiba ca efect diminuarea consturilor, nu majorarea sau chiar dublarea lor, asa cum s-a intamplat in numeroase cazuri. Acesta este si motivul pentru care directoarea societatii de termoficare de la Pascani crede ca in blocurile cu probleme, acolo unde sunt foarte multi locatari debransati ar fi mai corect sa nu se mai foloseasca repartitoare.
  Mai mult, cei care inchid caloriferele pentru a plati mai putin la caldura , desi de cele mai multe ori se intampla exact pe invers, ar urma sa fie considerati ca fiind debransati de la sistemul centralizat de incalzire. Masurile ar urma sa fie luate pe parcursul acestui an asa incat facturile nejustificat de mari, la caldura, sa fie reduse la normal.
  Mentionam RAGCL Pascani se asteapta ca in acest an numarul cererilor de debransare de la sistemul centralizat de incalzire sa fie cu mult mai mare decat in anii precedenti.

  Orizont.info

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet