20.8 C
Paşcani
vineri, iulie 30, 2021
20.8 C
Paşcani
vineri, iulie 30, 2021

Reguli noi pentru parcarea din fata Pieţei Vale

Modificări importante pentru fluidizarea traficul rutier în zona Pieţei Vale din Paşcani. Comisia de Circulaţie, întrunită astăzi, în şedinţă, a hotărât interzicerea staţionarii maşinilor de marfa în parcarea din fata pieţei agroalimentare. Mai exact zona respectivă vă putea fi folosită doar pentru staţionarea autoturismelor, timp de maxim o oră pe zi, între orele 08.00 şi 17.00, pentru cumpărături nu pentru aprovizionarea tarabelor sau magazinelor.

Măsura a fost aprobată de toţi membrii comisiei, la propunerea consilierului local Sorin Olariu. Decizia ar urma să intre în vigoare imediat după modificarea regulamentului de funcţionare al pieţelor şi amplasarea unor indicatoare.

Totodată s-a hotărât că agenţii economici şi producătorii care desfăşoară acte de comerţ în Piaţa Vale să aibă acces cu maşinile, pentru aprovizionare, prin intrarea din faţa bisericii sau pe drumul din spate folosit şi de supermarketul deschis de curând.
Şeful Poliţiei Locale a atras atenţia că după intrarea în vigoare a acestei decizii, parcarea va fi monitorizată video şi vor fi aplicate sancţiuni şi amenzi, până la suspendarea carnetului de conducere.

Sunt vizaţi cei care folosesc spaţiul din fata Pieţei Vale ca şi parcare rezidenţială sau pentru staţionarea maşinilor de aprovizionare.
Menţionăm că în momentul de faţă parcarea este ocupată de maşinile de transport ale comercianţilor, folosite atât pentru aprovizionare cât şi pentru depozitarea mărfii şi chiar pentru vânzarea legumelor si fructelor, fiind astfel ocupat şi trotuarul. Din acest motiv cumpărătorii nu au unde să îşi parcheze maşinile iar traficul rutier se desfăşoară cu dificultate mai ales în zilele de sărbătoare. Consilierul Sorin Olariu a pus acesta problemă în discuţie, în urma reclamaţiilor venite din partea cetăţenilor.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer senin
20.8 ° C
21.5 °
17.8 °
88 %
1.7kmh
0 %
vin
30 °
sâm
31 °
Dum
31 °
lun
32 °
mar
25 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI