29.6 C
Paşcani
vineri, iunie 25, 2021
29.6 C
Paşcani
vineri, iunie 25, 2021
Array

Regulamentul de salubritate a fost aprobat. „Trebuie să ne pregătim să ne predăm, vom avea aceeaşi soartă ca şi la apă!”

creditprime.ro
vivacredit.ro
elefant.ro
elefant.ro
oferta.oceancredit.ro
creditfix.ro
answear.ro
horacredit.ro/
fashiondays.ro

Ultimele știri

Consilierii păşcăneni au aprobat regulamentul judeţean pentru serviciile de salubritate. Proiectul a fost dezbătut în cadrul şedinţei de astăzi dupa ce ieri în Comisia Economică reprezentanţii asociatiei judeţene au clarificat problemele ridicate de consilieri.
Se poate spune că votul de astăzi nu a fost unul din inima ci din obligaţie, după ce în anul 2009 administraţia locală de atunci a hotărât intrarea municipiului în ADIS.
De exemplu consilierul Marius Pintilie a concluzionat că şi la salubritate păşcănenii vor avea aceeaşi soartă ca şi la apă. “Trebuie să ne pregătim să ne predăm, soarta salubrităţii a fost hotărâtă mai demult. Suntem cu spatele la zid iar decizia a fost luată din lipsa unei gropi ecologice la Paşcani.”
Edilul municipiului a atras atenţia că regulamentul de salubritate trebuie aprobat, în caz contrar Uniunea Europeană în calitate de finanţator urmează să aplice sancţiuni.
Menţionăm că regulamentul urmează să intre în vigoare de la jumătatea acestui an, după finalizare investiţilor la staţia de transfer şi desemnarea operatorilor în urma licitaţiilor. Populaţia ar urma să plătească o taxă de salubritate de maxim 8,2 lei de persoana pe lună iar administraţia locală să achite facturile emise de operatorii care vor fi desemnaţi în urma licitaţiei, în funcţie de cantitatea de gunoi colectata, trasnportata şi depozitată la groapa ecologică de la Tutora Iaşi.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
câțiva nori
29.6 ° C
31.5 °
24.1 °
68 %
1.8kmh
19 %
vin
30 °
sâm
28 °
Dum
25 °
lun
26 °
mar
28 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI